Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ 8.12 19 (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Άπειρα τα προβλήματα του λαού και πολύ περισσότερα εκείνα του κράτους, όμως η επικαιρότητα των ημερών αναλώθηκε στον αντικαπνιστικό νόμο και ειλικρινά προκαλεί εντύπωση το γεγονός που μία νεοεκλεγμένη κυβέρνηση επιδεικνύει τόσο ζήλο για …φούμαρα.
Από νομική άποψη ο αντικαπνιστικός νόμος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας κάθετος νόμος που δεν έχει καμία σχέση με δημοκρατία καθώς θυμίζει άλλες εποχές όπως μας εξηγεί στην συνέντευξη που μας παραχώρησε ο διακεκριμένος νομικός κ. Σωκράτης Προβατάς και την οποία αξίζει να παρακολουθήσετε μέχρι τέλους.
Στην συνέντευξή του ο κ. Προβατάς ξεκάθαρα χαρακτηρίζει ως γελοίο το περιεχόμενο του νόμου και δεν περιορίζει την κριτική του σε αυτόν καθεαυτό το νόμο αλλά επεκτείνεται και με πολύ «κομψό» τρόπο μας ξεκαθαρίζει αυτό που σε όλους είναι γνωστό ότι δηλαδή πίσω από κάθε νόμο υπηρετούνται συμφέροντα και ο πολίτης δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψη του όσα οι πολιτικοί λένε προκειμένου να πείσουν τον λαό για την αναγκαιότητα ψήφισης και επιβολής του, αλλά ο λαός είναι αυτός που οφείλει να αντισταθεί όταν «δια νόμου» δημιουργείται αδικία και παραβιάζεται το σύνταγμα.
Ο διακεκριμένος νομικός δεν διστάζει να αγγίξει πολιτικούς που γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως δίνοντας εξετάσεις στο «ανήκομεν εις την Δύση»  και αναρωτιέται για τις αληθινές προθέσεις των πολιτικών λέγοντας «….σιγά μην νοιάζεται ο πολιτικός για την υγεία του λαού»
Προσωπικά ζητώ συγγνώμη από όλους εσάς γιατί με τις παρεμβάσεις μου δεν άφησα την σκέψη του ανδρός αβίαστα να ξετυλιχθεί και ειλικρινά σας λέγω ότι εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι σε αυτή την συνέντευξη δεν θα έπρεπε ο αντικαπνιστικός νόμος να είναι το θέμα, αλλά ο νόμος γενικότερα και η προπαγάνδα που ασκείται προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα που παράνομοι νόμοι υπηρετούν.
Σας προτρέπω να παρακολουθήσετε με μεγάλη προσοχή την συνέντευξη γιατί σίγουρα ο νόμος αυτός μπορεί να συζητήθηκε πολύ γιατί ήταν εντός διανοητικού μας πεδίου το περιεχόμενό του, αλλά δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι σε δημιουργούνται άπειροι άλλοι νόμοι που μας βιάζουν καθημερινά και λίγοι τους αντιλαμβάνονται, γιατί οι πολλοί ασχολούμαστε με την καθημερινότητα καθώς ως φαίνεται ….συνηθίσαμε στην θέα του θηρίου και τίποτε πλέον δεν μας αγγίζει.  















About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply