Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΟ ΤΟ FB Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΥΝΑΡΧΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στην πλατεία διοικητηρίου της Ξάνθης, απεδόθη ο οφειλόμενος φόρος τιμής στο Μακεδόνα Ηγέτη και πολιτικό Κο Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κος Προκόπης Παυλόπουλος και ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κων/νος Καραμανλής , Αχιλλέας Καραμανλής.
Στην τελετή παρίσταντο οι πρώην πρωθυπουργοί ,Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς, Πέτρος Μολυβιάτης ο αντιπρόεδρος της βουλής Κος Νικήτας Κακλαμάνης. Οι υπουργοί Κ. Χατζηδάκης, Α.Γεωργιάδης, Ν.Παναγιωτόπουλος, Β Κικίλιας, Γ.Κουμουτσάκος, Κ.Καραμανλής,Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι. Αισθάνομαι υπερήφανος για το κορυφαίο ήθος ,σωφροσύνη και κυρίως για την μεταρρυθμιστική αποτελεσματική και μεγαλοιδεατική πολιτική του συγκεκριμένου ηγέτη, ο οποίος εφάρμοσε, ισχυροποιώντας το κράτος και τους θεσμούς του. Χάρη σε αυτόν τον επείσακτο πολιτικό η Ελλάδα απέκτησε διοικητικούς θεσμούς, σάρκα και οστά για μια παρατεταμένη περίοδο ειρήνης και δημοκρατίας. Ας μην ξεχνάμε ότι η συνείδηση των ανθρώπων κάθε εποχής προσδιορίζεται και διαμορφώνεται απο το περιεχόμενο της παιδείας, τις προτεραιότητες που θέτει η κοινωνία και τα κρατούντα ιδεολογικά ρεύματα.
Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής Θεόφιλος Τιρεκίδης












About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply