Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΣΕΠ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Με εννέα υπαλλήλους ενισχύεται η Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από σήμερα, 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου.
Ζητούνται υπάλληλοι 5 ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα:
ΠΕ Αρχαιολόγων 2
ΠΕ Πληροφορικής 1
ΔΕ Τεχνιτών (μαρμάρου) 3
ΔΕ Οδηγών Χωματουργικών Μηχανημάτων 1
ΥΕ Ειδικευμένων εργατών 2
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 6μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Τα νέα δεδομένα αξιολογούνται αυτές τις ημέρες από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και αρμόδιες πηγές εξακολουθούν να εμφανίζονται ιδιαιτέρως «μετρημένες» ως προς το εύρος των έξτρα παροχών.
Το σύνθημα «πρώτα μετράμε και μετά μιλάμε» συνεχίζει να δίνει τον τόνο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους .
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ : Ο υφυπουργός Θόδωρος Σκυλακάκης, «τρέχει» εκ νέου μια άσκηση ανώτατων οροφών δαπανών ώστε να περιοριστεί η υποεκτέλεση και οι όποιες έξτρα δαπάνες να αποδοθούν στην οικονομία, έναντι της αναγκαστικής συσσώρευσης του μαξιλαριού διαθεσίμων που θα έφερνε τυχόν διαπίστωση υπερπλεονάσματος μετά το κλείσιμο του έτους.
Επιστρέφοντας στα στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού, οι φόροι, με επιμέρους αρρυθμίες σε έσοδα από ΦΠΑ και φορολογία εισοδήματος, είναι αυξημένοι κατά 50 εκατ. ευρώ στο δεκάμηνο σε σχέση με το νέο στόχο.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ : Επιμέρους προκύπτει υστέρηση 35 εκατ. ευρώ στα έσοδα από ΦΠΑ και 21 εκατ. ευρώ από φόρο εισοδήματος ενώ οι εισπράξεις ΕΝΦΙΑ εμφανίζονται αυξημένες κατά 10 εκατ. ευρώ σε σχέση με το στόχο.
Στο μέτωπο των δαπανών «υπεύθυνο» για τη μισή περίπου υστέρηση είναι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (-811 εκατ. ευρώ οι δαπάνες στο δεκάμηνο) ενώ 269 εκατ. ευρώ λιγότερες από τις προϋπολογισμένες είναι οι δαπάνες για αγορές αγαθών και υπηρεσιών.
Ο τελικός λογαριασμός είναι πιθανό να οδηγήσει σε υπερπλεόνασμα πέραν των 436 εκατ. ευρώ που προβλέπει το υπουργείο Οικονομικών για φέτος, επηρεάζοντας ανάλογα και το εύρος του υπό διανομή «κοινωνικού μερίσματος».
Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε την Κυριακή πως το μέρισμα θα δοθεί «σε μετρητά και στο χέρι» προαναγγέλλοντας αποφάσεις εντός της εβδομάδας ενώ τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους δημιουργούν προσδοκίες για κατά τι υψηλότερες εφάπαξ παροχές μέσα στον Δεκέμβρη.










https://www.ekklisiaonline.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply