Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σήμερα το απόγευμα έγινε το έκτακτο και κατεπείγον δημοτικό συμβούλιο του κιλκις, μετά την ενημέρωση του Δημάρχου από την Γραμματεία μεταναστευτικής πολιτικής, ότι θα έρθουν εκατό μετανάστες (ή λαθρομετανάστες όπως τους λέει ο Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης) και θα εγκατασταθούν στο ξενοδοχείο που υπάρχει στην Πικρολίμνη.
Ο κύριος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην παραβίαση των συμφωνηθέντων περί του αριθμού των μεταναστών που πρέπει να φιλοξενήσει ο κάθε Δήμος. Είπε πως στο Δήμο Κιλκίς δεν πρέπει να φιλοξενούνται περισσότεροι από 625 άτομα. Όμως στο Δήμο Κιλκίς  υπάρχουν περισσότεροι  και στο Νομό Κιλκίς υπερβαίνουν τους 2 000!
Είπε επίσης πως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μετά από την επίσκεψή του, απεφάσισε και ακύρωσε την συμφωνία την οποία είχε συνάψει για την φιλοξενία των μεταναστών. Ο Δήμαρχος παραδέχτηκε πως έχει υποβαθμιστεί και δεν έχει αναδειχθεί όσο έπρεπε η περιοχή η οποία είναι γνωστή για την λίμνη της Πικρολίμνης και τις ιαματικές της ιδιότητες.
Δήμαρχος: «Ένα ΟΧΙ σε κάθε σχέδιο και κάθε πρόθεση για εγκατάσταση μεταναστών στον Δήμο Κιλκίς».
Δείτε ολόκληρη την ομιλία:
































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply