Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τοποθέτηση σχετικά με το ζήτημα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την Ευρωπαϊκή Ένωση πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός στα πλαίσια της ολομέλειας στο Στρασβούργο. Όπως τόνισε, η Συμφωνία των Πρεσπών βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και υπεγράφη παρά το παλλαϊκό αίτημα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ζήτημα με τη συνενοχή τόσο της τότε όσο και της νυν κυβέρνησης. Επίσης, κάλεσε τους Ευρωβουλευτές και τους Ευρωπαίους πολίτες να βγουν από την πλάνη περί δήθεν υπάρξεως “Μακεδονικού” κράτους αφού όλοι οι ιστορικοί γνωρίζουν ότι ουδεμία σχέση έχουν οι κάτοικοι των Σκοπίων με Μακεδόνες, ενώ έδειξε στο Κοινοβούλιο μία επιγραφή 2000 ετών γραμμένη στη γλώσσα του Μεγάλου Αλεξάνδρου τονίζοντας ότι κάθε Έλληνας είναι σε θέση να διαβάσει και να καταλάβει το περιεχόμενό της, ενώ, αντιθέτως, οι Σκοπιανοί δήθεν “Μακεδόνες”, αδυνατούν. Όπως επεσήμανε, αυτό το γεγονός και μόνο είναι αρκετό για να αποδείξει ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και ότι οι Σκοπιανοί πρέπει να σταματήσουν να διεκδικούν πράγματα που δεν τους ανήκουν.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply