Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη και τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη η Προγραμματικής Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης του Λυκείου Πολυκάστρου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης» προϋπολογισμού 34.224,00€.
 Σκοπός της παρούσας Σύμβασης είναι η συνεργασία των δύο συμβαλλόμενων μερών, για την υλοποίηση των εργασιών συντήρησης των εν λόγω σχολείων, η οποία  κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία τους. Οι παρεμβάσεις αφορούν κυρίως στο σύστημα θέρμανσης των σχολείων με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση, την εξοικονόμηση   αλλά πρωτίστως  την βελτίωση των συνθηκών θερμικής άνεσης των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότηση του έργου. Η Υποδ/νση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κιλκίς θα εκπονήσει την μελέτη και θα αναλάβει τη σύνταξη / έγκριση των τευχών δημοπράτησης, τις διαδικασίες ανάθεσης και   επιλογής αναδόχου,  την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και την εκτέλεση του έργου.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply