Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο «ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ¨ΚΑΤΜΑΝ¨ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ;»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Είναι κάποιες φορές, που διαβάζοντας κάποιες αναρτήσεις ή σχόλια, άσχετων μεν με την δημοσιογραφία, αλλά λόγω μειωμένου IQ, δεν κατάλαβαν ακόμη ότι και η λίγοι που τους λένε καλημέρα, το κάνουν λόγω κληρονομιάς!
Όλοι θα γνωρίζεται τον «Κάτμαν» από τις εκπομπές της Ανίτας Πάνιας. Ε λοιπόν νομίζω ότι έχουμε τον αντικαταστάτη του!  Νεομπολσεβίκος, με πραγματικό χαμηλό IQ, με μια γλώσσα, που όταν μιλάει μοιάζει  με τον πρώην πρόεδρο του Εδεσσαϊκού, που μιλούσε αλλά δεν καταλάβαινε κανένας τι ήθελε να πει!
Αυτός λοιπό ο νεομπολσεβίκος, ένα από τα μεγαλοστηρίγματα μεγαλοπολιτικού της Νέας Δημοκρατίας, εάν έβλεπε την παραπάνω φωτογραφία, σίγουρα θα χαρακτήριζε, αυτόν που την δημοσίευσε ως «γεροξεκούτι».  Ναι, ναι ο άνθρωπος, λόγω της μειωμένης αντιλήψεως, όλα τα βλέπει σεξιστικά. Δεν αποκλείεται να έχει ένα πάθος η μία απέχθεια στις μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων. Δεν αποκλείεται να είναι μισογύνης.
Όμως και η ανοχή ακόμη και στην βλακεία έχει όρια.
Πως τον λένε; Μα αν δεν ξέρετε τον νεομπολσεβίκο που ασχολείται, ενώ έχει πνευματική ένδεια, με την δημοσιογραφία, τότε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Καλά να πάθετε!
Θ.Κ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply