Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 450 ΧΟΡΕΥΤΕΣ Ο ΣΠΟΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ 15Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


·         Από το 14ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών (φωτ.: pontos-news.gr / Χρήστος Πανταζής)
Χιλιάδες χορευτές, μουσικοί και συνοδοί από ποντιακούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα αναμένεται να κατακλύσουν τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, προκειμένου να λάβουν μέρος στο 15ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών. Απολύτως συνειδητοποιημένος και έτοιμος για την μεγάλη διοργάνωση δηλώνει ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.
«Στο φετινό Φεστιβάλ θα λάβουν μέρος περίπου 450 χορευτές από 60 συλλόγους του ΣΠΟΣ» ανέφερε στο pontos-news.gr ο υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος των σωματείων της Θεσσαλίας, Αχιλλέας Λέρας.
«Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά. Οι χορευτές μας έκαναν τη γενική τους πρόβα την Κυριακή στο Μακροχώρι Βέροιας ακλουθώντας τις οδηγίες του κύριου συντονιστή χοροδιδασκάλου του ΣΠΟΣ Νίκου Φωτιάδη» τόνισε στο pontos-news.gr ο Αχ. Λέρας. «Φέτος, λόγω του επετειακού χαρακτήρα του Φεστιβάλ, οι χορευτές θα σχηματίσουν με τα σώματά τους μηνύματα για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Εμείς θα συμμετάσχουμε στο σχηματισμό του αριθμού "100"» κατέληξε ο χοροδιδάσκαλος.
Οι χοροδιδάσκαλοι συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ την Κυριακή στο Μακροχώρι (φωτ.: Statis Kokki)

Τον ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Άρης Σαμαρτσίδης (λύρα), Ιωάννης Σαχπεκίδης (νταούλι), Δημήτρης Συμελίδης (τραγούδι), Λάζαρος Παρπουτσής (λύρα), Θωμάς Τσοπουρίδης (αγγείο), Θεόδωρος Φωστηρόπουλος (τραγούδι).










http://www.pontos-news.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply