Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 36 ΗΜΕΡΕΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ του ολιγομελούς  τμήματος Οικονομίας &Πληροφορικής του ΓΕΛ Νέου Αγιονερίου Κιλκίς 

36 μέρες (3/9) έχουν περάσει από τις εγκρίσεις των ολιγομελών τμημάτων των ΓΕΛ. Στις 20/09 το Υπουργείο Παιδείας  και Θρησκευμάτων εξέδωσε συμπληρωματική απόφαση για την κατά παρέκκλιση έγκριση νέων επιπλέον τμημάτων στα ΕΠΑΛ. Γιατί το Υπουργείο δεν προχωρά και σε αντίστοιχη συμπληρωματική απόφαση για τα ΓΕΛ της επικράτειας; Γιατί το Υπουργείο δε δίνει μία απάντηση για το αν προτίθεται να προχωρήσει σε συμπληρωματικές εγκρίσεις ολιγομελών;  
Οι μαθητές του ΓΕΛ Νέου Αγιονερίου Κιλκίς και οι οικογένειές τους ζουν με την καθημερινή αγωνία, εάν θα εγκριθεί το ολιγομελές τμήμα Οικονομίας και Πληροφορικής βιώνοντας το φόβο μετακίνησης σε άλλη σχολική μονάδα σε μια τόσο κρίσιμη χρονιά, που θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι στο διάβασμα τους . 
 Θεωρούμε αναιτιολόγητη την χρονοκαθυστέρηση του Υπουργείου Παιδείας σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, καθώς πρόκειται για μαθητές της Γ’ τάξης, οι οποίοι θα εξεταστούν πανελλαδικά. Είναι κατάφωρη η αδικία που υφίστανται οι μαθητές του ΓΕΛ  Νέου Αγιονερίου, διότι στην παρούσα στιγμή υπάρχουν καθηγητές των αντίστοιχων ειδικοτήτων που υπηρετούν στο Λύκειο και η λειτουργία του τμήματος ουδεμία επιβάρυνση δεν  θα επιφέρει στο κράτος (Δεν απαιτείται πρόσληψη αναπληρωτών) 
 Ο νομός Κιλκίς είναι ένας ακριτικός και παραμεθόριος νομός. Το σχολείο απέχει 30 χλμ από την κοντινότερη σχολική μονάδα και το οδικό δίκτυο είναι κάκιστο και επικίνδυνο. 
Ζητούμε άμεσα την έγκριση του τμήματος Οικονομίας και Πληροφορικής.  
Ισότιμη μεταχείριση για όλους τους μαθητές. 
Στήριξη των μικρών και επαρχιακών σχολείων. 

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του ΓΕΛ Ν. Αγιονερίου Κιλκίς 

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος των καθηγητών 

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου. 


kilkiswebtv: Σε λίγο θα παρακολουθήσετε την συνέντευξη δυο μαθητών της Γ΄Λυκείου του ΓΕΛ Ν.Αγιονερίου γιά αυτό το θέμα.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply