Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ18 ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η ομάδα Βόλεϊ κοριτσιών Κ18 του Άτλαντα Κιλκίς (κορασίδων παλαιότερα), ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον πρώτο της αγώνα αύριο 12 Οκτωβρίου στο Κιλκίς, στο νέο ΔΑΚ και ώρα 16:00 με αντίπαλο την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας.
 Η ομάδα αγωνίζεται στο Β΄όμιλο της ΕΣΠΕΜ (τρεις όμιλοι των 9 ομάδων) και η διάρκεια του πρωταθλήματος είναι από 5 Οκτωβρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Παρόλο που, η ομάδα δεν πρόλαβε να κάνει φιλικά παιχνίδια λόγω του μικρού διαστήματος προετοιμασίας και συνέπεσε η 1η αγωνιστική με ρεπό, εν τούτοις οι παίκτριες έχουν εμπειρίες αγώνων και είναι έτοιμες να αγωνισθούν με καλή ψυχολογία στον αυριανό τους αγώνα. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χειρούλης έχει στην διάθεση του όλες τις επιλεγμένες για τον αυριανό αγώνα αθλήτριες του.

Ο Άτλας Κιλκίς ενημερώνει πως για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλει μπορούν να τηλεφωνούν για ενημέρωση ή εγγραφή στα γραφεία του Συλλόγου 23410-29376ή ή στο κιν: 6937156278.
Τα τμήματα που λειτουργούν φέτος είναι:
 Οι Ακαδημίες παιδιών αγόρια και κορίτσια (από Β΄Δημτικού έως Στ΄Δημοτικού),
τα προαγωνιστικά αγόρια και κορίτσια με δύο τμήματα ( από Ε΄δημοτικού έως Α΄Γυμνασίου και Β΄Γυμνασίου έως Α΄Λυκείου)  και
τα αγωνιστικά τμήματα ΑΝΔΡΩΝ, κορασίδων. Παγκορασίδων.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία των τμημάτων μας από τα μέσα Δίκτύωσης www.instagram.com/atlas_kilkis
ή Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube: Atlas volley.
για να βλέπετε τα video των ομάδων μας  https://youtu.be/6WY-Ey6j8iY



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply