Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

27.9.24 Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

  Την Τετάρτη   θα βρίσκεται στο Κιλκίς   (Πολύκαστρο και Κιλκίς) ο  Νίκος Ανδρουλάκης,  γιά την προεκλογική του περιοδεία ενόψει των αρχαιρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ KILKISWEBTV. ΘΕΜΑ 1ον ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ!
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση





    Το λαθρομεταναστευτικό και μεταναστευτικό και όχι πλέον το προσφυγικό μια και εδώ και δύο χρόνια δεν υπάρχει πόλεμος στην Μέση Ανατολή, είναι το σημερινό μας θέμα!  Παρ’ όλα αυτά το Υπουργείο  ΠΡΟ.ΠΟ. θέλει να μας παραμυθιάζει εμάς εδώ στο Κιλκίς, καθ’ ότι πιστεύουν ότι ζούμε στην εποχή των λωτοφάγων, ότι έρχονται 1000 πρόσφυγες! Από ποια χώρα του πλανήτη έρχονται; Σε ποια χώρα του πλανήτη Γη γίνεται πόλεμος σήμερα;
    Ξέρετε πολύ καλά πως η χώρα μας έγινε ένα απέραντο hot spot και η περιοχή του Πολυκάστρου θα θυμίζει σε λίγο την «καλή εποχή της Ειδομένης!».
    Και εν πάση περιπτώσει, ξέρουν που θα τους φιλοξενήσουν; Γνωρίζουν τουλάχιστον που θα τους στοιβάξουν;  Για ποιες δομές φιλοξενίας μιλάνε; Χωρίς βασικές υποδομές, με ανθρώπους ευάλωτους που καταλήγουν να γίνουν έρμαια των εγκληματικών οργανώσεων.
    Σήμερα οι Πολυκαστρινοί ανησυχούν, οι επαγγελματίες κάθονται συνεσταλμένοι, ο μόνος κτηνοτρόφος ήδη «κλαίει» το κλείσιμο που έρχεται στην κτηνοτροφική του μονάδα!
    Φαίνεται πως έπρεπε να έρθει η Νέα Δημοκρατία για να «περιποιηθεί» του Πολυκαστρινούς! Φαίνεται πως κάποιος εκ των υποψηφίων βουλευτών δεν έμεινε ικανοποιημένος – έτσι διαδίδουν στο Πολύκαστρο – που προτίμησαν άλλον υποψήφιο! Φαίνεται πως «αργεί αλλά δεν ξεχνά και τιμωρεί!».
    Κύριοι, όντως στις εκθέσεις ιδεών και σε άρθρα που να γλύφουν πολιτικούς δεν είμαι ούτε ο κατάλληλος ούτε ο ικανός για γλύψιμο (χωρίς εισαγωγικά) και φυσικά ούτε αυτός που με όλο το χρυσάφι του κόσμου θα έκανα αυτά που μπορούν και κάνουν οι «μπολσεβικογενείς» κιτρινογράφοι-δημοσιογράφοι.  Δυστυχώς για τους Νεοδημοκράτες, οι πολιτικοί μας επιλέγουν να κοιτάζουν καθαρά μόνον αριστερά και ξεχνάνε τι τους έσερναν προεκλογικά και καλά έκαναν, από ότι φαίνεται σήμερα! 
    Σήμερα μετά από δύο μήνες, ο κόσμος βράζει! Μετά τον Μάρτιο-Απρίλιο  θα «εισπράξουμε» τα αποτελέσματα της επιλογής μας. Εκτός και εάν οι "μπολσεβίκοι" δώσουν άδεια στους Νεοδημακράτες να εκφράζονται ελεύθερα!
     Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφούς, το πολλάκις κοροϊδεύειν ουκ ανδρός σοβαρού. Και το πολλάκις ανέχεσθαι ανθρώπου ποταπού!
    Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες.





    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και περαστικά σας και σύντομα!
    ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
    Ο παλαιότερος δημοσιογράφος του Νομού Κιλκίς από το 1973.

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply