Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΛΑΣ: ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ; ΠΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ; ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



HOT SPOT, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΑΣΥΛΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Δεν ξέρω με πόσα ονόματα θα προσπαθήσουν να μας πείσουν, ότι αυτοί που έρχονται παρανόμως στην φτωχή και κατατρεγμένη πατρίδα μας, ότι εδώ ζούμε καλύτερα από άλλες χώρες!
          Πως γίνεται να διανύουν θάλασσες και ωκεανούς για να τρυπώσουν σε αυτή την φτωχή χώρα, που όπως όλοι ξέρουμε, πάρα πολλοί δεν προλαβαίνουν να πατήσουν σε Ελληνικά εδάφη, αφού τους «καταπίνει» η θάλασσα και οι μόνοι που ωφελούνται είναι οι διακινητές αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων!
Πως  γίνεται να μη προτιμούν την χερσαία οδό, μέσω Βουλγαρίας και διακινδυνεύουν τις ζωές τους μέσω θαλάσσης με επικίνδυνα πλοιάρια και φουσκωτά της κακιάς ώρας;
Όχι δεν ψάχνουμε να βρούμε την άκρη, αφού είναι γνωστό πως από αυτήν την δουλειά ωφελούνται οικονομικά πολλά νόμιμα και παράνομα συμφέροντα.
Όμως τι είναι αυτό  που κάνει τις Κυβερνήσεις να «στοιβάζουν» ανθρώπους σε Κέντρα Διερχομένων ταλαιπωρημένων ανθρώπων, όπως είναι η Νέα Καβάλλα Παιονίας;
Παλαιότερα υπήρχε απόφαση να κλείσει και αυτό το hot spot όπως έκλεισε και το hot spot του Χέρσου. Τότε ο Δήμαρχος Κιλκίς έκλεισε αυτό το Κέντρο και παράλληλα, με δική του παρέμβαση δεν έγινε και άλλο στο Δροσάτο Κιλκίς και στο Χωρύγι. Δεν έγινε όμως το ίδιο και από τον Δήμο Πολυκάστρου!
Έτσι  στον καταυλισμό της Νέας Καβάλλας έχουμε πανσπερμία προσφύγων δηλ. ανθρώπων που στις χώρες τους γίνεται πόλεμος! Και διαβάστε παρακάτω τις εμπόλεμες χώρες από τις οποίες προέρχονται οι έως τώρα διαβιούντες  στο Κέντρο [ροσφύγων της Νέα Καβάλλας:
ΜΑΡΟΚΟ
ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ
ΜΑΛΙ
ΓΚΑΝΑ
ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ
ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΑ ΦΑΣΟ
ΚΟΓΚΟ
ΤΟΝΓΚΟ
ΣΟΥΔΑΝ
ΑΙΘΙΟΠΙΑ
ΣΟΜΑΛΙΑ
ΥΕΜΕΝΗ
ΕΡΥΘΡΑΙ ΤΥΝΙΣΙΑ
ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥΝ
ΛΥΒΙΗ
ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!
ΙΡΑΝ
ΠΑΚΙΣΤΑΝ
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
Όπως αντιλαμβάνεστε, κατά την προηγούμενη Κυβέρνηση και την σημερινή, υπάρχει ένας Παγκόσμιος πόλεμος και ιδιαίτερα, πόλεμος σε ολόκληρη την Αφρική!
Άρα δικαιολογημένα λέγονται πρόσφυγες, αφού σε όλες αυτές τις χώρες γίνεται πόλεμος και δεν βρίσκουν μέρος για να λιαστούν!
Ερχόμαστε λοιπόν στην Νέα Καβάλλα που το νερό το λένε νεράκι. Κάποτε υποσχέθηκε η προηγούμενη κυβέρνηση πως θα κατασκευάσει νέο αγωγό ύδρευσης  για το Κέντρο φιλοξενίας, μια και ο υπάρχει αγωγός είναι σχεδιασμένος για τον οικισμό της Νέας Καβάλλα όπου κατοικούν 150 άνθρωποι!
Για την καθαριότητα, ευτυχώς, την έχει αναλάβει ιδιώτης ο οποίος τώρα θα υποχρεωθεί να διπλασιάσει τον στόλο των απορριμματοφόρων  οχημάτων και το προσωπικό. (βρήκαμε δουλειά)
Ιατρική περίθαλψη.  Το νοσοκομείο Κιλκίς το οποίο αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους γηγενείς, φορτώνεται κυριολεκτικά με ένα τεράστιο φορτίο, που εάν δεν υπήρχε το φιλότιμο η εργατικότητα και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Δεν θα ήταν δυνατή η παροχή ιατρικής περίθαλψης.  Το Νοσοκομείο Γουμένισσας και το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, όσο και εάν προσπαθούν, εάν δεν αναβαθμιστεί σε Νοσοκομείο το Κ.Υ. Πολυκάστρου, νομίζουμε πως δεν θα αρκούν το φιλοτιμο και η εργατικότητα του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού.  Ως προς τα ασθενοφόρα;  Αν υπάρχει φιλότιμο στην κυβέρνηση, ας το ξαναδεί!
Τι να πούμε για τον κίνδυνο που διατρέχουν  οι ωφελούμενοι, περπατώντας  από τον Κέντρο φιλοξενίας προς το Πολύκαστρο; Ποιόν κίνδυνο διατρέχουν οι οδηγοί στον ίδιο δρόμο το βράδυ αφού ο δρόμος δεν φωτίζεται όπως θα έπρεπε;
Ευτυχώς για τις αγορές τους, είναι κοντά το Γερμανικό κατάστημα (τυχαίο;) από το οποίο προμηθεύονται  είδη διατροφής, καθαριότητας κ.λ.π. κατά 95% (τυχαίο)
Υπάρχουν 215 Κοντέϊνερς και με τις νέες σκηνές που στήθηκαν, σήμερα είναι 205 σκηνές των 12 ατόμων.
Από προχθές το βράδυ και μέχρι χθες το απόγευμα ήρθαν περίπου 1029 άτομα, οι οποίοι είναι Αφγανοί.
Οι δομές είναι για 2150 άτομα, άρα θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν άλλους 100 ανθρώπους.
Μη ζητάτε να μάθετε το πόσο καιρό θα μείνουν; Οι υπεύθυνοι μάλλον δεν ξέρουν ή δεν τους επιτρέπουν να μιλήσουν! Άλλοι μιλούν για είκοσι ημέρες – η Κυβέρνηση _ άλλοι μιλούν για τριάντα ημέρες και οι εμπειρότεροι ………….γιά άγνωστο χρονικό διάστημα ή έστω μέχρι να γίνου οι νέες δομές, ακούστε το, ή στην Βέροια ή στις Σέρρες!  Η Κυβέρνηση ξέρει ότι θα μεταφερθούν, μετά από λίγες ημέρες, στην Καβάλλα!
Τι γίνεται όμως με τις περιουσίες των πολιτών, γύρω από το Κέντρο φιλοξενίας; Ακούστε τι λέει ένας κτηνοτρόφος στην kilkiswebtv, σε άλλο ρεπορτάζ,  που έχει στεγασμένους  χώρους 2 000 Μ2 με όλες τις Κοινοτικές προδιαγραφές που το εσωτερικό του θυμίζει χειρουργείο και όχι στάνη.
Θα συνεχίσουμε από πολύ κοντά να σας ενημερώνουμε όσο θα είναι εφικτή η ενημέρωσή μας και εφ’ όσον καταστεί ανάγκη.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα μάθετε όλη την αλήθεια, που δεν λέχθηκε μέχρι σήμερα από κανέναν, από ρεπορτάζ και έρευνα που βρίσκεται σε λειτουργία έως την ολική της αποκάλυψη!
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply