Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ – Συνεχής και σταθερή Ευρωπαϊκή συνεργασία για την εκπαίδευση

Σε τέσσερα (4) νέα projectsErasmus+ συμμετέχει φέτος η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ.

Το πρώτο από τα projectsέχει τίτλο “CSR and Ethic in TrainingCentres for benefit of all” που υποβλήθηκε και εγκρίθηκε στη Γαλλία από την Formethic και αφορά στο επίκαιρο θέμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Συγκεκριμένατο projectστοχεύει να συμβάλλει τα μέγιστα στον τομέα των «βιώσιμων επενδύσεων, απόδοσης και αποτελεσματικότητας» μέσω της προώθησης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό τομέα. Το project, διάρκειας 2 ετών περιλαμβάνει διεξαγωγή μελετών, τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού και εργαλείων και την προώθησή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη με σκοπό την επίτευξη του παραπάνω στόχου. Ήδη έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση του έργου, που θα πραγματοποιηθεί στην Τουλούζη της Γαλλίας στις 25-27 Νοεμβρίου.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply