Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ενημέρωση ωφελούμενων για συνοδευτικές δράσεις του Τ.Ε.Β.Α.
Στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς δύο ενημερωτικές ημερίδες για τους ωφελούμενους του εν λόγω προγράμματος.
Η πρώτη κάλυψε ζητήματα  υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής, με εισηγήσεις στελεχών υγείας του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Τεχνολογίας και Ανθρώπινων Πόρων (Ι.Α.Τ.Α.Π.), ενώ η δεύτερη αφορούσε την ενθάρρυνση της κοινωνικοποίησης των παιδιών για την οποία παρασχέθηκε από ειδικούς επιστήμονες του Ι.Α.Τ.Α.Π. συμβουλευτική υποστήριξη.
Τις εργασίες τους  χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Πρόνοιας & Ποιότητας Ζωής  Γιώργος Μπαλάσκας υπογραμμίζοντας την έμπρακτη στήριξη του Δήμου Κιλκίς προς τους αδύναμους συμπολίτες μας μέσα από την ενεργοποίηση προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που προσφέρονται για το σκοπό αυτό.   
Οι ενημερωτικές ημερίδες έγιναν με τη συνεργασία του Δήμου Κιλκίς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply