Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ FACE BOOK ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Εδώ και μερικούς μήνες το facebook δεν επιτρέπει την ελευθεροτυπία, δεν επιτρέπει την ελευθερη διακίνηση ιδεών, δεν επιτρέπει να λέγεται και να γράφεται η αλήθεια όταν αυτή ακουμπάει τα συστημικά κόμματα!
Φαίνεται πως πρόσθεσαν και άλλους όρους, όπου απαγορεύουν λέξεις, φράσεις και κόμματα που λένε την αλήθεια, ή τουλάχιστον δεν λένε ψέματα!
Εδώ στην kilkiswebtv μοιάζει σαν εκβιασμός, σαν απειλή, σαν να βρισκόμαστε σε καθεστώς Σταλινικό, Πινοσέτ ή Κάστρο! Μου θυμίζουν τους Έλληνες του Δυτικού Πόντου όπου οι Τούρκοι απαιτούσαν ή να αρνηθούν την Χριστιανική τους θρησκεία ή την γλώσσα τους! Αυτοί όμως δεν αρνήθηκαν ποτέ την Θρησκεία τους.
Για μας κύριοι (;) του facebook η αλήθεια, η ελευθεροτυπία, η ελεύθερη διάδοση των ιδεών είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ και δεν θα απεμπολήσουμε αυτήν την ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας, αυτήν την  ελευθερία μας, βάζοντας την στην «δημοσιογραφική» φυλακή!  Προτιμούμε να πεθάνουμε όρθιοι παρά να αλλάξουμε ΘΡΗΣΚΕΙΑ! Προτιμάμε να πέσουμε όρθιοι παρά να συμμετέχουμε σε εγκληματικές συμπεριφορές αποκλεισμού, σε όποιον δεν υποτάσσεται στο σύστημα!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ  facebook. Έχει πολλούς που σκύβουν ακόμη και χωρίς βαζελίνη.
Λάθος πόρτα χτυπήσατε.  Δεν σας έχουμε ανάγκη. Εάν πιστεύετε πως έτσι τιμωρείτε ένα μέρος του Ελληνικού λαού, είστε γελασμένοι!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 46 ΧΡΟΝΙΑ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply