Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΛΟΓΕΩΡΓΗΣ, ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τυχαία γνωρίσαμε τον Παναγιώτη Τσιλογεώργη, μαθητή της τρίτης τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς ο οποίος πλην των υποχρεώσεών του στο σχολείο, έχει γράψει και ένα βιβλίο για τον τόπο γέννησης του παππού του, την Θάσο.
Ήθελε, όπως μας λέει, να γράψει λίγα λόγια για την Θάσο, όταν έγινε η επέτειος για τα εκατό χρόνια απελευθέρωσης του νησιού το 2012, δηλαδή όταν ήταν έντεκα χρονών!  Ναι ένα παιδί έντεκα χρονών ήθελε να ξαναζωντανέψει την ιστορία του νησιού και να αφήσει μία ιστορική παρακαταθήκη.
Σήμερα πλέον έχει πετύχει στις εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και παράλληλα συγγράφει το δεύτερό του βιβλίο για το Κιλκίς!
Δείτε τι μας είπε ο Διευθυντής του και ο ίδιος:



Ο Παναγιώτης Τσιλογεώργης γεννήθηκε στην Σέρρες τον Απρίλιο του 2001 . Μεγάλωσε και κατοικεί στην πόλη του Κιλκίς οπού πέρασε όλα τα σχολικά του χρόνια. Είναι τελειόφοιτος λυκείου. Συμμετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2019 και στόχος του είναι η εισαγωγή του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας . Στα 12 του χρονιά ξεκίνησε την συγγραφή ενός βιβλίου αφιερωμένο στον τόπο καταγωγής του ,την Θάσο .Ο τίτλος του Βιβλίου είναι <Η Θάσος από την προϊστορία έως την απελευθέρωση της το 1912 > . Η συγγραφή του βιβλίου αυτού ολοκληρώθηκε το 2017 . Τον Σεπτέμβριο του 2018 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίο στο Εργατικό κέντρο Κιλκίς . Τα αίτια της συγγραφής αυτού του Βιβλίου ήταν η αγάπη του Παναγιώτη Τσιλογεώργης για την εθνική και τοπική ιστορία αλλά και η πεποίθηση του ότι ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει την ιστορία του και να καλύψει τα κενά της άγνοιας του . Επίσης το 2017 εκλέχτηκε έφηβος βουλευτές του Ν. Κιλκίς και συμμετείχε στις εργασίες της 22ης Συνόδου της Βουλής των εφήβων . . Αυτή την στιγμή συγγράφει το δεύτερο βιβλίο του που το θέμα του θα είναι η ιστορία του Κιλκίς

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply