Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Hot Summer Offer!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το καλοκαίρι είναι εδώ, όπως και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε τους στόχους σας και να εμφανιστείτε στην παραλία πιο αδύνατοι από ποτέ. Αλλά το κυριότερο είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ευεξία, δύναμη, σωματική και ψυχική υγεία.
Η φετινή χειμερινή σεζόν του γυμναστηρίου Kinesis-Gym ήταν μια απολαυστική εμπειρία και περιελάμβανε ότι πιο σύγχρονο και πρωτοπόρο σε ότι αφορά το χώρο του Fitness.
To απολαύσαμε παρέα και αυτό φάνηκε. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός για την γυμναστική αλλά και η συνεχόμενη προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι έγινε εμφανή σε όλα τα event που κατά καιρούς διοργανώσαμε.
Έτσι συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου αλλά και τη δυνατότητα να συμμετέχετε στα αγαπημένα σας ομαδικά προγράμματα όλο το καλοκαίρι και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Όλα αυτά σε απίστευτα προνομιακή τιμή !!
Γυμνάσου όλο το καλοκαίρι εώς 31/8/2019 ΜΟΝΟ με 59€, σας υπενθυμίζουμε ότι το γυμναστήριο μας παραμένει ανοιχτό όλο το καλοκαίρι με πολλά ομαδικά προγράμματα και φυσικά όλες οι αίθουσες κλιματίζονται τις ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου .
Enjoy Summer…
Enjoy Life…
Enjoy Fitness…
Μονο στο Kinesis-Gym!!!!
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply