Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΧΡΕΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Κιλκίς 20 Μαΐου 2019
Κατά τις επικείμενες ευρωεκλογές και τις εκλογές για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση διορίστηκαν, ως δικαστικοί αντιπρόσωποι, εκτός από δικηγόρους, δικαστές και συμβολαιογράφους, πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
Αυτό συνέβη λόγω της μεγάλης αύξησης των εκλογικών τμημάτων στην οποία προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών, για την οποία δεν επαρκούσε το σύνολο των δικηγόρων της χώρας.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, προκειμένου να συνδράμει το έργο των δημοσίων υπαλλήλων που για πρώτη φορά θα εκτελέσουν χρέη δικαστικού αντιπροσώπου, έχει αναρτήσει στο site του (www.dsil.gr) τον πρακτικό οδηγό δικαστικού αντιπροσώπου και βίντεο με αναλυτικό σεμινάριο για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου του δικαστικού αντιπροσώπου.
Προτίθεται δε, εφόσον αυτό καταστεί απαραίτητο, να διοργανώσει σεμινάριο για τους διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους.
Προκειμένου να διερευνηθεί η αναγκαιότητα διοργάνωσης σεμιναρίου, παρακαλούνται όσοι το επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς στα τηλέφωνα 2341026169, 6946068266 ή να αποστείλουν σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-maildskilkis@gmail.comκαι dskilkis@yahoo.com μέχρι την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 και ώρα 15:00.
                          Η Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας
                    Ευρώπη Αρτόγλου                      Αδάμ Χριστοδουλίδης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply