Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΡΕΜΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ-ΣΤΑΥΡΟ (ΚΡΕΜΛΗΣ:Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σήμερα Δευτέρα 13 Μαϊου το Κιλκίς είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή με την Νέα Δημοκρατία κ. Γεώργιο – Σταύρο Κρεμλή, ο οποίος κατάγεται από την Ρόδο και ανάλωσε όλη του την ζωή στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε κορυφαίες θέσεις Ευθύνης.
Την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην kilkiswebtv, ο ίδιος την χαρακτήρισε ως την πιο δύσκολη που έκανε σε όλη του την ζωή!  Είτε ως φιλοφρόνηση είτε πως ήταν πραγματικά δύσκολη, αξίζει να την παρακολουθήσετε, αφού αναφερθήκαμε σε θέματα που άπτονται των τελευταίων εξελίξεων με την Τουρκία και την ευκαιρία για τον κ. Τσίπρα να παραμείνει στην εξουσία για πολύ περισσότερο χρόνο, αναβάλλοντας τις εκλογές του Οκτώβρη επ’ αόριστο! Επ’ αυτού μίλησε για πιθανά σενάρια που διακινούνται σε ξένες Πρεσβείες  κ.λ.π.
Εκτός της «φιλίας» με τους Τούρκους, μίλησε και για τις 2,5 ώρες της απόρρητης συζήτησης με τον κ. Ερντογάν, πριν δύο μήνες περίπου, που για όλους παραμένει ένα αίνιγμα εκείνη η συνάντηση!
Πιστεύουμε πως πρέπει να ακούσετε την πολύ ενδιαφέρουσα  συνέντευξη μέχρι τέλους!




















































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply