Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δεν ξέρω αν πρέπει να συγχαρώ ή να συλλυπηθώ τον Δήμαρχο Κιλκίς, που πρόκειται να εκλέξουν οι δημότες του δήμου στις 26 Μαϊου ή το πιθανότερο στις 2 Ιουνίου, αφού δεν θα καταστεί δυνατόν την πρώτη Κυριακή.
Αναλαμβάνοντας ο νέος δήμαρχος, όποιος και αν είναι αυτός, θα πρέπει να είναι ενωτικός και συνάμα ενδοτικός!   Τι είπα; Ενδοτικός;  Έ όχι μόνον αλλά ικανός να ρουσφετολογεί, να υπόσχεται τα πάντα στους πάντες! Να έχει δείξει κατά το παρελθόν ότι είναι ικανός να κάνει κωλοτούμπες!  Ναι, κωλοτούμπες, να είναι «εύκαμπτος!» 
Όλα αυτά τα παραπάνω πιθανόν να μη γίνουν εάν εκλεγεί ένας δήμαρχος που στο παρελθόν δεν έδωσε δικαιώματα ,για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, για την εντιμότητά του,  για τις συναλλαγές του με το δημόσιο ή ακόμη και με τρίτους!  Ένας δήμαρχος που θα τον έχουν υπόδειγμα ήθους, καθαρότητας λόγου και πράξεων, καθαρότητας συναλλαγών και «συναλλαγών», ένας άνθρωπος που δεν έχει στιγματιστεί με κάτι που δεν θα θέλαμε να λέγετε για τον ίδιο τον εαυτό μας.
Και τώρα στα δύσκολα ο νέος δήμαρχος! Δεν θα πρέπει να κάνει κάτι από τις εξαγγελίες των άλλων υποψηφίων δημάρχων που θα τον στηρίξουν;
Ο ένας θα του ζητήσει, προκειμένου να μη το κατηγορήσουν οι ψηφοφόροι του, να συνδεθεί τόσο το Κιλκίς, έως την πλατεία Ειρήνης, όσο και η βιομηχανική περιοχή με τον προαστικό!!! Ναι υπάρχει υποψήφιος που υπόσχεται προαστιακό στο Κιλκίς!
Ο  άλλος υποσχέθηκε πως το Κιλκίς θα γίνει ένας σπουδαίος Τουριστικός προορισμός της Ελλάδος! Ναι, υπόσχεται να κάνει το Κιλκίς , από το σαλάτς έως την Πικρολίμνη και την Δοϊράνη, Τουριστικούς προορισμούς καλύτερους και από την Χαλκιδική και την Σαντορίνη!. Ευτυχώς δεν έχει στο πρόγραμμά του να έχει λιμάνια για μεγάλα κρουαζιερόπλοια! 
Ο  δείνα είπε πως πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μεθάνιο από τα σκουπίδια! Άντε και μη κάνει μία ηλεκτροπαραγωγική μονάδα από μεθάνιο, θα τον φάνε οι Συριζαίοι!
Ο τάδε θέλει να σκάψουμε όλους τους δρόμους με εργάτες ώστε να έχουν δουλειά οι προλετάριοι του Κιλκίς! Να κάνουμε κατάληψη σε όλα τα οικόπεδα των ιδιοκτητών και να παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας! Ευτυχώς δεν ζήτησε διώροφο υπόγειο δρόμο!
Ο έτερος θέλει να διαθέσει τα αδιάθετα 11.000.000 για τρόφιμα για τους αδύναμους και μη έχοντες. Κάτι σαν την εξαγορά της υπερηφάνειας των Ελλήνων πολιτών από τον ΣΥΡΙΖΑ με τα δωροεπιδόματα των εκλογών!
Εκτός των παραπάνω είναι πάρα πολλά στα οποία, θα έλεγα, συμφωνούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και εκεί θα βάλλουν τους κοινούς στόχους και θα συναποφασίσουν. Όμως δεν είναι μόνο οι αρχηγοί των συνδυασμών, είναι και οι ομαδάρχες μέσα στους ίδιους τους συνδυασμούς! Είναι εκείνοι που στο παρελθόν, ο χρόνος συνεργασίας τους ήταν από ένα μήνα έως δύο χρόνια, γιατί δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν με τους άλλους 23 συμβούλους! Ήταν εκείνοι που πάντα, μόνον αυτοί είχαν δίκαιο και άλλοτε καυγάδιζαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ή έδιναν αιώνιο όρκο ότι δεν πρόκειται  να συναινέσουν σε  ότι προτείνει ένας Αντιδήμαρχος!   Θα μου πείτε στην πολιτική όλα γίνονται από γυρολόγους πολιτικούς! Και ο Θεός βοηθός από τέτοια διαλυτικά στοιχεία!
Γι’ αυτό ευχόμαστε στο νέο δήμαρχο, «καλό ξεμπλέξιμο» γερά νεύρα και υπομονή! Σίγουρα η πλειοψηφία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα βοηθήσουν στο έργο του τον νέο δήμαρχο.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply