Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΓΕΛΙΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΓΕΛΙΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ

Εκεί που λέω ότι τα έχουμε δει όλα με τον ΣΥΡΙΖΑ και την νοοτροπία των μπολσεβίκων που δεν έχουν τον Θεό τους, κάνουν κάτι νέο που μας κάνουν να βγούμε από τα ρούχα μας.

Πολλές ενορίες του Νομού Κιλκίς αλλά και σε όλη την Ελλάδα έκαναν Ανάσταση και είπαν το Χριστός Ανέστη με το παλιό Άγιος Φως (από την καντήλα της Αγίας Τράπεζας).
Το Άγιο Φως, τελικά, ήρθε μετά από ώρα και οι πιστοί έσπευσαν από τον Ιερέα να παραλάβουν ξανά το Άγιο Φως.

Η δικαιολογία που είπαν οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ για το μπάχαλο είναι το ότι άλλαξαν το αεροδρόμιο παραλαβής για να μην είναι στην υποδοχή λέει οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Πιο πιστευτό θα ήταν να πουν ότι οι ιδιώτες που έχουν απαλλοτριώσει τα αεροδρόμια της χώρας δεν άφησαν να γίνει η υποδοχή της πτήσης και πήγαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Εγώ θα πω ότι οι ιδεοληψίες των αριστερών άθεων μπολσεβίκων δεν τους επιτρέπουν να εξυπηρετήσουν την ανάγκη των Ελλήνων να ζεστάνουν την ψυχή τους με την Φλόγα που ο Θεός κάθε χρόνο ως  φωτοδότης και ζωοδότης δίνει απλόχερα στον Άνθρωπο!

Όχι από μαγκιά.
Όχι από ψευδοεπαναστατική τακτική και δράση.
Από αγνό Τρόμο και Φόβο!

Αυτός ο τρόμος σας να αντικρίζετε τον Έλληνα να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος υπέρ της Οικογένειας και της πατρώας γης, αυτής της ποτισμένης με αίμα Ηρώων γης, είναι πλέον έκδηλος και από χιλιόμετρα μακριά αντιληπτός.

Θα δηλώνω Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος, θα με διασκεδάζει ο πανικός σου, καημένε και αξιοθρήνητε αριστερέ της Δεξιάς Τσέπης και το ακριβό αυτοκίνητο και με την πρώτη ευκαιρία θα πας ξανά στο 3% και θα παλεύεις να μπεις στην βουλή, σαν παρίας της Ελληνικής κοινωνίας, γιατί τέτοιος είσαι.

Ουαί και αλίμονό σας όμως εσάς της Δεξιάς!
Πετάξτε από το κόμμα τους τιμητές των «αγώνων» της αριστεράς, τους αρνητές της ποντιακής γενοκτονίας, τους αντιδεξιούς συμβιβασμένους που δηλώνουν ότι θα συνεργαστούν ακόμα και με τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσουν!
Γιατί οι Δεξιοί ψηφοφόροι δεν θα γίνουν συνεργοί σε δεύτερη προδοσία της ψήφου τους όπως έγινε την πρώτη φορά με Σαμαρά-Βενιζέλο.
Η Πατρίδα η Θρησκεία και η Οικογένεια, για εμάς είναι πάνω απο τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ σας.

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!

Δεξιόστροφος_

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply