Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ 10 ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επιχειρηματική εκπαιδευτική αποστολή  , που διοργάνωσε η Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» .
Δέκα (10) αρτοποιοί, μέλη της Συντεχνίας Αρτοποιών του νομού Κιλκίς επέστρεψαν από μια εκπαιδευτική επίσκεψη μιας εβδομάδας στο Bergamoτης Ιταλίας, φιλοξενούμενοι της Συνομοσπονδίας Επιχειρήσεων του νομού τουBergamo (ConfartigianatoImpresediBergamo).
Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και χρησμοδοτήθηκε από το ERASMUS+.
Στις 5 μέρες που διήρκεσε το πρόγραμμα τα μέλη της Συντεχνίας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία της περιοχής, να γνωρίσουν τοπικά και νέα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, να δουν από κοντά τεχνικές, μεθόδους και εξοπλισμό, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να προσφέρουν στους Ιταλούς συναδέλφους προϊόντα αρτοποιίας της πατρίδας μας (τα οποία εντυπωσίασαν) και να δουν από κοντά την κατασκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού με την επίσκεψη σε μονάδα παραγωγής.
Εξίσου σημαντικό ήταν και το πολιτιστικό κομμάτι που περιλάμβανε την ξενάγηση στη Μεσαιωνική «Άνω Πόλη» του Bergamo, την περιήγηση στο Μιλάνο, την επίσκεψη στο «Καταφύγιο στην Πόλη» των Αλπινιστών του Bergamo όπου στο δείπνο που παρατέθηκε δοκιμάστηκαν 6 διαφορετικά πιάτα βασισμένα στο καλαμπόκι.
Τέλος ευχαριστούμε την Επιμορφωτική Κιλκίς (Νικόλαος Γεωργιάδης –Αμοιρίδης Παναγιώτης)  και τον Κύριο Περικλή Κοσμίδη  για την πολύτιμη βοήθειά του  ως μεταφραστή και ξεναγού.

Για την Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς
                                                                         Ο Πρόεδρος   
Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος                                




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply