Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Κ. ΠΑΚΑ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ (ΑΠΟ ΤΟ FB)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η Ν.Δ έχει στελέχη που προσφέρουν τις υπηρεσίες χωρίς αμοιβή
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Σε απάντηση συνέντευξης την οποία φιλοξενήσατε στην έγκυρη εφημερίδα σας ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΙΛΚΙΣ καθως και στην (ιστοσελίδα) σας υπό τον τίτλο ''Είμαι ΝΔ...δεν ζω από την ΝΔ'' φράση την οποία χρησιμοποίησε η κ. Καλλισθένη Πάκα σας γνωρίζουμε ότι:
1) Η ΝΔ σε επίπεδο νομού Κιλκίς διαθέτει άξια στελέχη που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους άοκνα και χωρίς καμιά απολύτως αμοιβή πράττοντας το καθήκον τους προς το κόμμα (του οποίου τις ιδέες αποδέχονται) με τρόπο υποδειγματικό και διατηρώντας την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς ως προς την λειτουργία της σε ιδιαίτερα ψηλές θέσεις πανελλαδικώς όπως η κεντρική Διοίκηση έχει πολλές φορές αναφέρει.
2) Θυμίζουμε ότι η κ. Πάκα όπως και πλήθος άλλων στελεχών που σήμερα με τις αποφάσεις τους αντιτίθενται στις επιλογές της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με την ψήφο και των πολλών απλών νεοδημοκρατών έχει (έχουν) λάβει την καθορισμένη ασφαλώς βάσει νόμου αμοιβή της (τους) για την εργασία και τις υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε (προσέφεραν) στην πορεία της (τους) όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης είτε ως δήμαρχοι, , αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι .
Ως μέλη φυσικά των δημοτικών παρατάξεων που η ΝΔ στήριξε με τις αποφάσεις της (Δημαρχία Ευ.Μπαλάσκα, Δημαρχία Δ. Σισμανίδη κ.α.).
Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία,
Με εκτίμηση,
Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς,
Συντονιστής Επιτροπής εκλογικού αγώνα Ν. Κιλκίς
Υ.Γ το παρών δελτίο τύπου ως απάντηση εστάλη μόνο στην εφημερίδα και στον ιστοσελίδα ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ εδώ και 48 ώρες.......







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply