Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡ. ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ "ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Συνεχίζουμε δυναμικά με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για μια ΠΑΙΟΝΙΑ ισχυρή!
O Παπαδόπουλος Ιωάννης, εκπαιδευτικός, 60 ετών, κατάγεται από τη Μεταμόρφωση του Νομού Κιλκίς, ωστόσο τα τελευταία 40 χρόνια κατοικεί μόνιμα στο Πολύκαστρο. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας το 1980 . Είναι παντρεμένος με την επίσης εκπαιδευτικό Γούλα Μαρία, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Ουρανία, (απόφοιτος Πολυτεχνείου) και την Γεωργία (απόφοιτος Φυσικού- Βιώσιμη Ανάπτυξη).
Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκινά δεκαετίες πριν, όταν ως φοιτητής, εκλέγεται Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας. Έχει διατελέσει επί 14 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ». Διετέλεσε μέλος της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, την οποία υπηρέτησε για (9) συναπτά χρόνια. Από το 2003 είναι Μέλος του Δ.Σ της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων. To 2013 από το Υπουργείο Παιδείας πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτικός ποντιακής διαλέκτου ,ενώ παράλληλα δίδαξε την Ποντιακή διάλεκτο σε τμήμα εκμάθησης της ποντιακής διαλέκτου του Δήμου Παιονίας.
Το 2007 οι συνδημότες μας τον εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο του τότε ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, αφήνοντας πίσω του σπουδαίο έργο.
Στην αυτοδιοικητική περίοδο που διανύουμε, είναι εκλεγμένος από όλες τις παρατάξεις Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας, για δύο συνεχόμενες θητείες.
Υπέρμαχος του τόπου του, ο Ιωάννης δίνει προτεραιότητα στον συνάνθρωπο και αναζητά διαρκώς λύσεις για το κοινό καλό. «Οφείλουμε να γίνουμε η αλλαγή, για έναν καλύτερο μέλλον, τόσο για τους Νέους μας, όσο και για τον Τόπο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά. Πιστεύει στη νίκη του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ_ΙΣΧΥΡΗ του Χρήστου Γκουντενούδη, μια νίκη άξια, αληθινή, βασισμένη στην εμπιστοσύνη του λαού.
Θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος στη ΔΕ Πολυκάστρου.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply