Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

29.9.24 ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ»

  «Τα δύσκολο είναι πίσω μας.  Το δύσκολο ήταν να ξεφύγουμε από τα ψευτοδιλήμματα και τις μυλόπετρες του δικομματισμού. Τώρα που δεν υπάρχου...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση



    Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς θα  πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019.

    Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού τάφρου στα ερείσματα εκατέρωθεν της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Κιλκίς και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε όλο σχεδόν το μήκος της οδού εντός των γεωγραφικών ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης.

    Οι εργασίες αφορούν κυρίως στην κοπή χόρτων, τα οποία έχουν αναπτυχθεί τόσο που εμποδίζουν την ορατότητα και μειώνουν επικίνδυνα το λειτουργικό πλάτος της οδού. Οι εργασίες θα δημιουργήσουν στένωση του οδοστρώματος και κυκλοφορία από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κυκλοφορίας στα αμφίδρομα τμήματα της οδού.

    Οι παραπάνω εργασίες συντήρησης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ.

    Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply