Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΣ: 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το μεγάλο ζήτημα των ημερών ήταν η επίσκεψη Τσίπρα στην «Μέκκα της οικονομίας» των Βαλκανίων τα Σκόπια (εδώ γελάμε ελεύθερα). Το μόρφωμα των Σκοπίων που σύντομα θα διαλυθεί γιατί θα το φάει το θράσος του Αλβανικού επεκτατισμού, μας το παρουσιάζουν σαν την μεγάλη οικονομική ευκαιρία για τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Η αλήθεια είναι οτι η οικονομία των Σκοπίων είναι κατά πολύ μικρότερη από το λαθρεμπόριο που κάνουν οι διαφόρων φυλών επενδυτές που στήνουν παράνομους πάγκους σε παζάρια και πλατείες στην Θεσσαλονίκη.

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις στα Σκόπια έχουν όφελος μόνο αν μεταφέρουν τις έδρες τους και τις παραγωγικές τους μονάδες λόγο χαμηλής φορολόγησης, η οποία κάποιες φορές είναι η φιλοξενία στην Χαλκιδική κάποιου αξιωματούχου και της οικογένειας του. Η απώλεια θέσεων εργασίας και φυσικά κρατικών εσόδων είναι δεδομένη. Αλλά μπροστά στην προπαγάνδα των Μπολσεβίκων και Φιλελεύθερων καπιταλιστών...

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα προϊόντα μας είναι το ότι κάποιοι φορείς και κράτη μας ζητούν να μην αναγράφουμε την φράση Μακεδονικό-Μακεδονικά αλλά Ελληνικό-Ελληνικά γιατί έτσι προκύπτει από την προδοσία των Πρεσπών.
Πολύ σύντομα θα έχουμε και νομικές κινήσεις ενάντια στα προϊόντα μας από Σκοπιανούς.

Αντί να τους κάνουμε τους Μπολσεβίκους τους Σύριζα να ντρέπονται να αντικρύσουν τον κόσμο στους δρόμους, δίνουμε πάτημα να κατηγορούν και την Δεξιά παράταξη για προδοσία και νεόκοπο «Μακεδονομαχισμό»
Ως επιχειρήματα παρουσιάζουν δηλώσεις ατόμων που μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Δένδιας, Τατσόπουλος, Ψαριανός και Καιρίδης.

Ο τελευταίος(Δημήτριος Καιρίδης) δήλωσε χωρίς ίχνος επίγνωσης των απόψεων των ψηφοφόρων του κόμματος που πολιτεύεται ότι «ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ το Republica Macedonia»
Επίσης, όταν ήταν υπάλληλος του Ιδρύματος Κόκκαλη είχε πει ότι «Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, δεν είναι σημαντικότερος από ένα σωρό σκουπιδιών μπροστά στην πολυκατοικία μας»!!!

Τι γίνεται; Αυτές είναι δηλώσεις από υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας; Είμαστε σοβαροί; Αυτές είναι οι απόψεις της εθνομηδενιστικής Αριστεράς, της χειρότερης κομμουνιστικής ιδεολογικής «γλίτσας».

Στοχεύετε να βγάλετε 300 βουλευτές ΝΔ; Τι είδους διεύρυνση είναι αυτή που πηγαίνει μόνο προς τα αριστερά και διώχνει τους δεξιούς ως βαρίδια από το κόμμα; 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply