Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ (ΜΑΚΗ) ΒΟΡΙΔΗ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ν. Κιλκίς σας προσκαλεί να δώσετε το παρών σας στην κεντρική πολιτική εκδήλωση – ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 και ΩΡΑ: 19.30 στο χώρο του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ (στο Δημαρχείο Κιλκίς).  Θέμα της εκδήλωσης:

Η πορεία προς τις Ευρωεκλογές και τα διλήμματα.

Ομιλητής θα είναι ο πρώην Υπουργός, Βουλευτής Αττικής και Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ  κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ) ΒΟΡΙΔΗΣ.

Νωρίτερα (ώρα: 18:30) ο πρώην Υπουργός θα παραστεί και θα προεδρεύσει  συνεδρίασης της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς στα γραφεία της στο Κιλκίς (οδός: Αθηνών 1 & 25ης Μαρτίου – 1ος όροφος).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ KILKISWEBTV:
Επειδή την προηγούμενη φορά που ήρθε εκπρόσωπος του κόμματος  της Ν.Δ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς, κλήθηκαν ΜΜΕ προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ακροαριστερούς, η kilkiswebtv δεν θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ Κιλκίς εφ΄ όσο παραστούν ΜΜΕ που ανήκουν στους παραπάνω χώρους. Επειδή η συμπάθειά σας ή ο φόβος από τα παραπάνω "ΜΕΣΑ"  είναι μεγαλύτερη από τον πλουραλισμό που επικαλείσθε τόσο εσείς όσο και το κόμμα στο οποίο ανήκω, που δεν το έκρυψα ποτέ από το 1974 έως και σήμερα, δεν θα συμπαρασταθώ σε αυτούς που φοβούνται τους εκβιαστές.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply