Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Του Αλέξανδρου Διαμάντη
Προσπάθεια «λογοκρισίας» καταλογίζει στην κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, πίσω από το άρθρο 105 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο προβλέπει τη σύσταση ενός «μεγάλου αδελφού» στα ΜΜΕ! Το γαλάζιο στέλεχος εξηγώντας στο liberal. gr τη διάταξη που κατατέθηκε χθες, τονίζει ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να λογοκρίνονται οι ειδήσεις αλλά και να ελέγχει την κατεύθυνση στην οποία κινούνται τα ΜΜΕ στο διαδίκτυο. Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι ουσιαστικά πρόκειται για την… συνέχεια των προληπτικών προσαγωγών της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, μόνο που αυτή τη φορά το ρόλο της αναλαμβάνει ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργαντά, «προκύπτει ένα νέο ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας» και μάλιστα όπως επισημαίνει η κυβέρνηση –μέσω της εν λόγω διάταξης- «μετέρχεται κάθε μέσο προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτικές της σκοπιμότητες»! Ο βουλευτής της ΝΔ, δια του liberal. gr καλεί, όχι μόνο τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και τον πνευματικό κόσμο της χώρας να αντιδράσει «άμεσα σε μια ακόμα πρακτική προσβολής της δημοκρατίας μας, από μια κυβέρνηση που αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν έχει κανένα φραγμό».
Αναλυτικά η δήλωση Γεωργαντά στο liberal.gr:
«Πλέον η κυβέρνηση μετέρχεται κάθε μέσο προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτικές της σκοπιμότητες. Έχουμε ένα νέο ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας. Προκύπτει από την κατάθεση άρθρου στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με το  οποίο θα λογοκρίνονται οι ειδήσεις και η κατεύθυνση με την οποία κινούνται τα ΜΜΕ στο διαδίκτυο. Μετά τις προληπτικές προσαγωγές της κυρίας Γεροβασίλη έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη λογοκρισία του Υπουργού Εσωτερικού, Αλέξη Χαρίτση. Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και ο πνευματικός κόσμος της χώρας είναι αναγκαίο να αντιδράσουν άμεσα σε μια ακόμα πρακτική προσβολής της δημοκρατίας μας, από μια κυβέρνηση που αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν έχει κανένα φραγμό.»









https://www.liberal.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply