Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » "Ανάδειξέ το" Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Με ένα ακόμα ενδιαφέρον ιατρικό θέμα ξεκινάει η σημερινή εκπομπή του Ανάδειξέ το:η Ρούλα Σκουρογιάννη έχει καλεσμένο τον αγγειοχειρουργό, Δρ Παν. Αθηνών και Δ/ντή Αγγειοχειρουργικής κλινικής,Νικόλαο Τσεκούρα, ο οποίος ενημερώνει τους τηλεθεατές για την εν τω βάθει φλεβική θρόμβωσηκαι το μεταθρομβωτικό σύνδρομο που είναι συνέπειά της. Ο έμπειρος χειρουργός, ο μόνος στην Ελλάδα που έχει πραγματοποιήσειεπέμβαση στο εν τω βάθει φλεβικό σύστημα του κάτω άκρου για αντιμετώπιση σοβαρού μεταθρομβωτικού συνδρόμου, εξηγεί όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την παθολογική αυτή κατάσταση και τη δυνατότητα πρόληψής της, αλλά και τα «βαριά» τα συμπτώματα του μεταθρομβωτικού συνδρόμου για τον ασθενή και τη διαδικασία της χειρουργικής προσέγγισης για την αντιμετώπιση του μεταθρομβωτικού συνδρόμου.

Στη συνέχεια, η Άννα Νικολαΐδη με το σημερινό της φιλοξενούμενο, τονπολιτισμολόγο και συγγραφέα,Γιώργο Χαραλαμπίδη, συζητούν με αφορμή το φιλοσοφικό δοκίμιο του συγγραφέα,«Ο όρκος του Ιπποκράτη», ένα έργο που αποδεικνύει τη σύζευξη φιλοσοφίας, ιατρικής, θεολογίας και τέχνης. Ο κ. Χαραλαμπίδης αναφέρεται στις 11 ειδικότητες αντιστοιχούν στις 9 προτάσεις του κειμένου του όρκου και επισημαίνει τους λόγους που τον οδήγησαν να μεταφράσει το συγκεκριμένο έργο.

Για το πάντα επίκαιρο και δυσεπίλυτο πρόβλημα της κυτταρίτιδας συζητούν η Ρούλα Σκουρογιάννη με την επόμενη καλεσμένητης, τηνΠλαστικό Χειρουργό, Αγγελική Μωϋσιάδου, που έρχεται να μιλήσει για μία νέα μέθοδος άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Η δράση της εν λόγωενέσιμης μεσοθεραπείαςδίνει άμεσο και ορατό αποτέλεσμα κατάτης κυτταρίτιδας, χάρη στασυγκεκριμένα φυτικά συστατικά που ενίονται κατά τη θεραπεία καιδρουν άμεσαστις στιβάδες του δέρματος, απαλλάσσοντας από την κυτταρίτιδα. Ταυτόχρονα, η κα Μωϋσιάδου εξηγεί τι είναι η κυτταρίτιδα και ποιοι παράγοντες την επιδεινώνουν και δίνει πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

Στη συνέχεια, η Άννα Νικολαΐδηέχει τη χαρά να φιλοξενεί τον π.Εφραίμ, από το μοναστήρι Π.Χρυσοπηγήςστο Πολυδένδρι Αττικής, που είναι εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής ομάδας «Από καρδιάς» με δράση στην Ουγκάντα.Συζητούν για το σημαντικό έργο τηςδημιουργίας δύο ενοριών και ενός δημοτικού σχολείου στην Ουγκάντα, τοπρόγραμμα «σπουδάζω» με κάλυψη αναδοχής από την Ελλάδα, αλλά και την εθελοντική βοήθεια γενικότερα από τη χώρα μας προς τη χώρα της Αφρικής. Ο π.Εφραίμ αναφέρεται συνολικά στις δράσεις που στόχο έχουν την προσφορά προς το συνάνθρωπο και την ανακούφισηαπό τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν, ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει για το διδακτικό και ιεραποστολικό στόχο των εκδόσεων Χρυσοπηγή.

Ακολουθούν, στην ενότητα bewell, οι στυλιστικές προτάσεις για το 2019 από τη στυλίστρια, Άντζυ Μαρούλη, που συζητώντας με την Άννα Νικολαΐδη, ενημερώνει τις τηλεθεάτριες της εκπομπής για ταtrends του φετινού χειμώνα, που βασίζονται στις δημιουργίες των μετρ της υψηλής ραπτικής και προτιμούν τα animalprints,  τα δερμάτινα, το κλασικό άσπρο-μαύρο σύνολο, τα μαλακά μάλλινα υφάσματα και τα καρό, σε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η εκπομπή ολοκληρώνεται με τηνενότητα της εκπομπής «Το Ανάδειξέ το παρουσιάζει», όπου ηΆννα Νικολαΐδηγνωρίζει στο κοινό το καλλιτεχνικό έργο της εικαστικού Καίτης Πανάγου - Σταυρακούδη, μέσα από τους υπέροχους πίνακές της, που έχουν φιλοξενηθεί σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.Κινητήριος δύναμη και έμπνευση για την εικαστικό είναι η αγάπη για τη ζωή και η λατρεία της για τη φύση.






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply