Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ)

Πολλές φορές έχω αναφερθεί στους κακούς συμβούλους του κ. Μητσοτάκη, ιδιαίτερα από τον μικρό κύκλο «αρίστων» που περιβάλλεται, όμως κάποιος ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ: ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση



    Χθες οι γιατροί  ή καλύτερα η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (Ε.Ν.Ι.Κ) έφθασε στα όριά της, δεν άντεξε άλλο και συγκάλεσε συνέντευξη τύπου με παράλληλη συμμετοχή των φορέων του Ν.Κιλκίς!
    Πριν από τεσσεράμισι χρόνια περίπου, η κατάσταση του Νοσοκομείου  μας  ήταν πολύ κακή, μια και ο γράφων ρώτησε τους γιατρούς αν πρέπει να δημοσιοποιήσει μία τέτοια κακή κατάσταση, η οποία θα πανικόβαλε τους πολίτες!  Τότε μέλος του Δ.Σ. είπε: Θεόφιλε γράψ’ τα και αν μπορείς πιο τραγικά!
    Από τότε περάσανε τεσσεράμισι χρόνια και η λειτουργία του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν έγινε απλά πιο τραγική αλλά βρίσκεται μπροστά στην κατάρρευση και άλλων κλινικών του Νοσοκομείου, μαζί με τις ήδη ανύπαρκτες της γναθοχειρουργική, τα ΩΡΛ χειρουργεία, κ.λ.π. καθώς και ειδικότητες γιατρών που δεν υπάρχουν πια στο Νοσοκομείο Κιλκίς.
    86 οι γιατροί  που έπρεπε να έχει τον Νοσοκομείο και υπάρχουν……….43! Είπατε κάτι; Το μόνο που θυμούνται οι πολίτες τα τέσσερα τελευταία χρόνια είναι ότι θα προσληφθούν νέοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό!  Τώρα λένε πως θέλουν τουλάχιστο 18 γιατρούς για να λειτουργήσει υποφερτά το Νοσοκομείο Κιλκίς!  Δηλαδή σήμερα υπολειτουργεί ;
    Κάποιος ακούστηκε να λέει: «ε δεν μπορούν μέσα σε έξη μήνες να καλυφθούν 18 θέσεις γιατρών!».  Αν καταλάβατε καλά, αυτός που το είπε δεν άκουσε  εδώ και τέσσερα χρόνια τι γίνεται στο Νοσοκομείο Κιλκίς!
    Όταν μίλησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε το εξής τραγικό: «βλέπετε ότι δεν με γνωρίζουν οι εκπρόσωποι των γιατρών, γιατί ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμείχθηκε στο έργο τους». Όχι κ. εκπρόσωπε του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που σου είπαν είναι, ότι δεν σε ξέρουν γιατί ποτέ δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις τα προβλήματα του Νοσοκομείου, και με την δική σας αδιαφορία και του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ ο κατήφορος έγινε γκρεμός!  Δυστυχώς για τον Νοσοκομείο Κιλκίς, δεν εμφανίστηκε ο υπεύθυνος του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Πλωμαρίτης ο οποίος παριστάνει και των περιφερειάρχη της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας!  Η αδιαφορία της Πολιτείας σε Πολάκειο μέγεθος!
    Δεν θα μπούμε στην διαδικασία για να σας ενημερώσουμε τις τραγικές ελλείψεις των γιατρών  στην κάθε ειδικότητα, θέλουμε να σας πούμε πως οι γιατροί «πονάνε» πολύ περισσότερο από τους υπεύθυνους. Φθάσαμε στο σημείο που αντί να ενδιαφέρεται το επίσημο Κράτος για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών, να ενδιαφέρονται μόνον οι γιατροί και οι υπόλοιποι απλά να δίνουν υποσχέσεις πως θα «βοηθήσουν» και θα είναι δίπλα στους γιατρούς!
    Δυστυχώς εάν οι πολίτες, ναι οι πολίτες, δεν πιέσουν υπεύθυνους, πολιτευτές και πολιτικούς, σε λίγο θα λένε: «κάποτε είχαμε ένα Νοσοκομείο από τα καλύτερα της Ελλάδος». 


    ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ






    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply