Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
του Μωυσίδη Θεόδωρου


          Ο Θόδωρος Μωυσίδης είναι ένας νέος τριανταοκτάχρονος που κατοικεί κι εργάζεται στο Δροσάτο. Με την έντονη τοπική δράση του και τις ανανεωτικές ιδέες του έρχεται με ορμή να συμπορευθεί με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη.


          Έχει σπουδάσει στο ΙΕΚ Λογιστικής και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως μέλος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητάς του. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον και υποστήριξη σύγχρονων καινοτομικών καλλιεργειών. Επιχειρεί και επιτυγχάνει να αξιοποιήσει εκτάσεις με αρωματικά φυτά προς εκμετάλλευση και είναι πρωτοπόρος στον τομέα αυτό.Έναν τομέα που μπορεί να δώσει μεγάλη προοπτική ανάπτυξης στη γεωργία του Δήμου μας.

          Ο Θόδωρος, αυτός ο νέος ακρίτας, την εποχή της οικονομικής κρίσης και των εύκολων επιλογών της μετανάστευσης, αποφασίζει να παραμείνει στα βόρεια σύνορα της πατρίδας για να φυλάει τις δικές μας Θερμοπύλες. Σοβαρός, σταθερός στο λόγο του και μετρημένος ως χαρακτήρας, “ψημένος” στη δουλειά, χωρίς ανασφάλειες, τολμά για το καλό των συνανθρώπων του. Αξίζει να κριθεί θετικά από τους συνδημότες μας, για να δώσει το νέο αέρα και τη νέα δύναμη στην ευαίσθητη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης.

          Καλωσορίζουμε τον Θόδωρο Μωυσίδη με το μεστό λόγο κι έργο του στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και μαζί προχωράμε και πετυχαίνουμε να νικήσουμε για να κερδίσουν οι άνθρωποι και ο τόπος μας.  
Ανανεωνόμαστε και κοιτάμε μπροστά,σχεδιάζουμε και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να χτίσουμε με σιγουριά το ωραίο μέλλον του Δήμου Κιλκίς.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply