Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ)

Πολλές φορές έχω αναφερθεί στους κακούς συμβούλους του κ. Μητσοτάκη, ιδιαίτερα από τον μικρό κύκλο «αρίστων» που περιβάλλεται, όμως κάποιος ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » "Ανάδειξέ το" Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


    Στην  εκπομπή του Ανάδειξέ το, ο Γενικός Χειρουργός, Κωνσταντίνος Μινωτάκης, συζητά με τη Ρούλα Σκουρογιάννη για τη σύγχρονη αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγα με ενδοσκοπικό laser, μία ανώδυνη και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο που δίνει μεγάλη ανακούφιση στο πρόβλημα των ατόμων που πάσχουν. Ο κ. Μινωτάκης επισημαίνει την ανάγκη       

    χαρτογράφησης της κύστης και των συριγγίων της πριν την επέμβαση με ενδοσκοπικό laser και εξηγεί ότι η ενδοσκοπική μέθοδος με laser καλύπτει σχεδόν όλα τα περιστατικά κύστης κόκκυγα. Υπογραμμίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον η ταλαιπωρία των καθημερινών αλλαγών του τραύματος μετά την ενδοσκοπική μέθοδο με laser, αλλά και ότι δε χρειάζεται αποτρίχωση στην περιοχή μετά την επέμβαση. Τέλος, τονίζει το ελάχιστο το ποσοστό υποτροπών της κύστης κόκκυγα στην ενδοσκοπική εξάχνωσή της με laser.


    Στη συνέχεια, η Άννα Νικολαΐδη με το σημερινό της καλεσμένο, το σκηνοθέτη και ποιητή, Φώτη Σκουρλέτη, παρουσιάζουν στους τηλεθεατές την ποιητική συλλογή, «Φαντάσματα», πρώτη δημοσιευμένη δουλειά του δημιουργού. Ο Φ. Σκουρλέτης μιλά για τα βιώματα που του έδωσαν έμπνευση και έναυσμα για τη συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου και υπογραμμίζει ότι ο τίτλος, «Φαντάσματα», έχει επιλεγεί για να «ξορκίσει» το στοιχειωμένο παρελθόν του.


    Επόμενος καλεσμένος της Ρούλας Σκουρογιάννη είναι ο Πλαστικός Χειρουργός, Ιωάννης Μεταλληνός, με ένα θέμα που αφορά πολλές γυναίκες: τις  νεότερες εξελίξεις που αφορούν στην αυξητική στήθους. Ο γνωστός Πλαστικός Χειρουργός εξηγεί ποιες περιπτώσεις φυσικών ατελειών του γυναικείου στήθους βελτιώνει η αισθητική χειρουργική, αλλά αναφέρεται και στις περιπτώσεις αποκατάστασης μετά από επεμβάσεις μαστεκτομής. Υπογραμμίζει πόσο απλή διαδικασία είναι μία επέμβαση αυξητικής στήθους και τονίζει ιδιαίτερα τη σημασία της ποιότητας και ασφάλειας των ενθεμάτων στήθους, αναλύοντας, ταυτόχρονα, την εξελιγμένη τεχνολογία των σύγχρονων ενθεμάτων, που -εκτός του πολύ μικρότερου βάρους τους- δεν εμποδίζουν στο ελάχιστο τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων.


    Στη συνέχεια, η Άννα Νικολαΐδη φιλοξενεί το νομικό και συγγραφέα, Χάρη Κατσιβαρδά, ο οποίος αυτή τη φορά με την ιδιότητα του συγγραφέα, γνωρίζει στο κοινό της εκπομπής τα τέσσερα φιλοσοφικοπολιτικά δοκίμια που έχει συγγράψει και εκδώσει. Το «Μεθ' εαυτόν κατ' αντιμωλίαν»: Μία σειρά από άρθρα, που αφορούν την κοινωνική-πολιτική επικαιρότητα, το «Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως "Ωσεί παρών στα τεκταινόμενα"»: Μία συρραφή δημοσιευμένων άρθρων του συγγραφέα, το βιβλίο «Η ειρκτή του ονείρου»: Ένα φιλοσοφικοπολιτικό δοκίμιο από το νομικό Χ. Κατσιβαρδά και το 4ο βιβλίο του συγγραφέα«Εύλαλη μαριονέτα». Όπως μας πληροφορεί ο ίδιος, επόμενο βιβλίο του, που αναμένεται να εκδοθεί, είναι το επιστημονικό δοκίμιο «Το ανήλικο τέκνο ως αυτοτελές υποκείμενο δικαίου».


    Στον ενότητα «Παιδί» της εκπομπής φιλοξενείται η λογοπαθολόγος, ιδιοκτήτρια κέντρου λόγου & ομιλίας, Eλισάβετ Κυριακοπούλου, η οποία στη συνέντευξη που έχει με την Άννα Νικολαΐδη εξηγεί ποιες είναι οι δυσκολίες λόγου και ομιλίας στα παιδιά στην πρώιμη ηλικία.
    Διευκρινίζει ποιοι μύθοι υπάρχουν σχετικά με τον τραυλισμό και αναφέρεται στο θέμα της πρόγνωσης μαθησιακών δυσκολιών. Τέλος, η κυρία Κυριακοπούλου εξηγεί πώς ενθαρρύνεται η γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού.


    Η εκπομπή ολοκληρώνεται με την ενότητα της εκπομπής «Το Ανάδειξέ το παρουσιάζει», όπου η Άννα Νικολαΐδη γνωρίζει στο κοινό το καλλιτεχνικό έργο της εικαστικού Καίτης Πανάγου - Σταυρακούδη, μέσα από τους υπέροχους πίνακές της, που έχουν φιλοξενηθεί σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Κινητήριος δύναμη και έμπνευση για την εικαστικό είναι η αγάπη για τη ζωή και η λατρεία της για τη φύση.





    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply