Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Λοβέρδος: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ... κατσαπλιάδες γεννήθηκαν, κατσαπλιάδες θα αποβιώσουν πολιτικά


Απορώ πραγματικά με τον Αλέξη Τσίπρα, που αφού ένα θέμα του Πολάκη,  που σηκώνει παρέμβαση Εισαγγελέα, να τον υποστηρίζει για τα άσπρα και μαύρα βιβλία και για την κατσαπλιάδικη συμπεριφορά του, που θυμίζει τους νοσταλγούς του Στάλιν, όπως τον χαρακτήρισε το γραφείο Τύπου του Ποταμιού!
Ο μικρός Στάλιν λοιπόν, είναι ο προστατευόμενος του Τσίπρα, άρα Πολάκης ίσον Τσίπρας; Ή μήπως κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι; Και εκεί που πάει να πάρει μια ανάσα ο ΣΥΡΙΖΑ, τσουπ και θα εμφανιστεί κάποιος Πολάκης ή κάποιος με την Πολάκεια κουλτούρα και την Πολάκεια δικαιοσύνη. Μα αυτός έχει ξεπεράσει ακόμη και τον διδάκτορα του ψέματος! Ξεπέρασε και τον Αλέξη Τσίπρα.
Τώρα εξαιτίας αυτής της χαβούζας, που δυστυχώς ξεβράστηκε στην πολιτική ζωή, με κάτι τέτοιες Πολάκειες αλλά αποδεκτές από τον Τσίπρα επιλογές, νομίζω χάθηκε κάθε αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού όλοι τους συμπλέουν, στηρίζοντας τις μεθόδους του Πολάκη.
Αν υπολογίσουμε και τα τέσσερα χρόνια που πέρασε από το Υπουργείο Υγείας και το μόνο που κατάφερε είναι να υπόσχεται εδώ και τέσσερα χρόνια προσλήψεις 4 000 ατόμων προσωπικού στα Νοσοκομεία και το μόνο που κατάφερε είναι να μειωθούν οι εργαζόμενοι στην Υγεία, να χρειάζεται ο κάθε ασθενής να κουβαλάει, πολλές φορές, και τις κουβέρτες και τα σεντόνια του, ακόμη και ήδη πρώτης ανάγκης και κάποιοι εργαζόμενοι  να βρίσκονται στα σκαλοπάτια του Υπουργείου Υγείας διαμαρτυρόμενοι, άλλοι για τις συνθήκες εργασίας, άλλοι γιατί μένουν απλήρωτοι και άλλοι γιατί θέλουν να τους απολύσουν για να προσλάβουν αξιοκρατικά μόνον όσους «υπηρετούν» τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι καταλήγουμε να λέμε, χίλιες φορές ο Άδωνης στο Υπουργείο Υγείας από ένα Μικρό Στάλιν που δεν κάνει τίποτε άλλο από του να υπόσχεται όπως ο Τσίπρας χωρίς ποτέ να υλοποιεί τις υποσχέσεις του.
Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή η Κεντροδεξιά παράταξη με τους πραγματικούς αγωνιστές της αριστεράς και σοσιαλιστές να διορθώσουν την καταστροφή της τουρλουμπούκειας αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ .

ΕΙΡΗΝΗ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply