Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ORBAN ΣΤΗΝ ΕΕ: ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΉΡΩΑΣ Ο SALVINI

  «Είμαστε οι νόμιμοι διάδοχοι εκείνων που πολέμησαν για την ελευθερία το 1848 και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ - είτε στις Βρυξέλλες,είτε στο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » 2Ο ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ.ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση



    Όταν πριν από ενάμιση χρόνο μετακόμιζε στο δεύτερο ΕΠΑΛ από τις παλιές εγκαταστάσεις του, που βρίσκονταν κοντά στο στρατόπεδο Καμπάνη, στο κτίριο του ΟΑΕΔ, όπου στεγάζονταν το ΤΕΙ Κιλκίς, δεν πίστευε κανείς πως οι αχανείς αίθουσες του κτιρίου, που έτσι ήταν λειτουργικές για το ΤΕΙ, θα μπορούσαν να γίνουν άνετες αίθουσες διδασκαλίας!
    Ναι, με προσωπική δουλειά, ακόμη και μαθητών και εκπαιδευτικών, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λειτουργικό κτίριο, για σχολικές ανάγκες, με όλες τις αδυναμίες που δεν θα μπορούσαν να αλλαχτούν λόγω κατασκευής του κτιρίου για τελείως διαφορετική χρήση!
    Μπήκαμε στις αίθουσες του κτιρίου και διαπιστώσαμε πως το μεράκι και η αγάπη του Διευθυντού του σχολείου κ. Γιώργου Καραμούκη καθώς και των εκπαιδευτικών και μαθητών, έφεραν ένα άριστο αποτέλεσμα, διατηρώντας όλους τους χώρους πεντακάθαρους και όλες οι αίθουσες να έχουν, όχι προτζέκτορες αλλά αναβαθμισμένης τεχνολογίας εμφάνισης εργασιών και παρακολούθησης των μαθημάτων.
    Σήμερα 28 Φεβρουαρίου, Τσικνοπέμπτη, ο Διευθυντής του σχολείου παρουσίασε την Σημαία- έμβλημα του σχολείου τους και στην συνέχεια μέλη του δεκαπενταμελούς ανάρτησαν, δίπλα στην γαλανόλευκη και την σημαία του δευτέρου ΕΠΑΛ.
    Δείτε το βίντεο και φωτο από την σημερινή εκδήλωση:
























































    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply