Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ)

Πολλές φορές έχω αναφερθεί στους κακούς συμβούλους του κ. Μητσοτάκη, ιδιαίτερα από τον μικρό κύκλο «αρίστων» που περιβάλλεται, όμως κάποιος ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » ΣΥΡΙΖΑ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ 12 ΦΩΤΟ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


    «Προδότες» φώναξαν οι Έλληνες της Πτολεμαΐδας και στην Γεροβασίλη - Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι συριζαίοι. 


    Σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρεθούν αυτοί που ξεπούλησαν την Μακεδονία ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές, θα γίνονται δέκτες έντονων αποδοκιμασιών από τον Ελληνικό Λαό.
    Την σκυτάλη των λαϊκών κινητοποιήσεων πήρε η Πτολεμαΐδα, στην οποία σημειώθηκαν επεισόδια κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας κατοίκων για την επίσκεψη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην περιοχή για την ορκωμοσία των αποφοίτων της Σχολής Πυροσβεστικής.
    Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «προδότες», «η Μακεδονία είναι Ελληνική», «γερά-γερά στα χνάρια του Μελά» και «Τσίπρα προδότη», όταν συγκρούστηκαν με τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, που βρισκόταν από νωρίς εκεί, για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι διαδηλωτές να φτάσουν προς το σημείο που βρισκόταν η Γεροβασίλη.
    Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε ένας πολίτης σοβαρά στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας 






















    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply