Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Επίσκεψη στον Δήμο Κιλκίς αντιπροσωπείας των Δήμων Φλώρινας και Καστοριάς για "λήψη" τεχνογνωσίας.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των Δήμων Φλώρινας και Καστοριάς προκειμένου να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο μας για τις καινοτόμες λύσεις που εφάρμοσε προκειμένου να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία που μαστίζει τις τελευταίες μέρες τον τόπο μας.
Οι εκπρόσωποι εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στην πόλη καθώς διαπίστωσαν κάτι το οποίο τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν ούτε καν να σκεφτούν για τις πόλεις τους οι οποίες ως γνωστό μαστίζονται από τον χιονιά κάθε χειμώνα.
«Δεν κάνεις απολύτως τίποτε» είναι η λύση γιατί έτσι και μόνο έτσι μπορείς αφ΄ ενός μεν να εξοικονομήσεις χρήματα, αφ΄ εταίρου δε ασκείς «περιβαλλοντική πολιτική» «σκοτώνοντας» ανέξοδα τα μικρόβια.
Σπασμένα χέρια, πόδια και κεφάλια από «πτώσεις» πολιτών δεν αποτελούν αντικείμενο προς σχολιασμό καθώς το κόστος «αποκατάστασης των χτυπημένων» δεν βαραίνει τον Δήμο, επί πλέον δε προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο το νοσοκομείο μας που ως γνωστό διαθέτει μία από τις καλύτερες ορθοπεδικές κλινικές της Ελλάδας.


Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ένα μεγάλο θέμα. Πώς θα απορροφηθούν τα κονδύλια που είναι εγγεγραμμένα στον προυπολογισμό των Δήμων για τον χιονιά. Η απάντηση των εκπροσώπων του Δήμου μας ήταν αφοπλιστική.
Είναι άλλο πράγμα ο εκχιονισμός του Δήμου και άλλο πράγμα το πώς θα απορροφηθούν τα κονδύλια για τον αποχιονισμό. Στους εκπροσώπους των δήμων Φλώρινας και Καστοριάς τονίστηκε ότι αυτά τα πράγματα αν δεν τα έχουν λύσει μέχρι σήμερα, κακώς πραγματοποίησαν την επίσκεψη.
Οι εκπρόσωποι έφυγαν «σοφοί» και κομίζοντας μήνυμα ανάλογο των χρησμών του Μαντείου των Δελφών.
Αν επισκεφτείς το Κιλκίς ένα είναι σίγουρο  "Ήξεις, αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις" βάλε το κόμμα όπου θέλεις και τράβα να δεις τι σημαίνει «καινοτομώ»


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply