Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΥΣΙΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ακούγονται κραυγές από τον απόπατο της Ιστορίας! Το βοθρατζίδικο, το οποίο ρούφηξε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 τα κομμουνιστικά λύματα που μόλυναν μεγάλο κομμάτι της υδρογείου, ξέχασε να περάσει από την Ελλάδα!
Ξέμειναν εδώ μπόλικες σταλινικές κακαράτζες και βρομίζουν το τοπίο. Ο,τι δεν τους μοιάζει το λένε «φασιστικό» και νομίζουν ότι έτσι θα παρατείνουν την μπόχα τους και θα την εξαπλώσουν κιόλας. Γελιούνται. Και τη Μακεδονία νομίζουν ότι μπορεί να χαρίσει ο ελληνικός λαός στους σλαβανάκατους συμπολεμιστές τους στον συμμοριτοπόλεμο. Κι εδώ γελιούνται.
Στην πατρίδα μας πολλά πράγματα γίνονται με διαφορά φάσεως από τον υπόλοιπο κόσμο. Ετσι, λοιπόν, βιώνουμε τώρα (με καθυστέρηση περίπου 30 ετών) την πτώση του κομμουνισμού!
Οταν βλέπεις μαθητούδια στα σχολεία να φωνάζουν για τη Μακεδονία μας και να μη σκιάζονται από τις ψείρες στα μούσια των κομμουνιστών κι από τα μαδέρια τους, τότε βλέπεις -σε συμβολικό επίπεδο- την πτώση ακόμα ενός τείχους του αίσχους.
Ευτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν χτυπούσε κι αυτή η πληγή του Φαραώ την Ελλάδα, ακόμα θα νόμιζαν πολλοί ότι η Αριστερά «είναι μια κάποια λύσις». Ηρθε το κόμμα του Αλέξη και απεδείχθη ότι η Αριστερά δεν είναι λύσις, αλλά διάλυσις.
Και μια που έγινε λόγος για τον Αλέξη μας. Πόσο άνετα, πόσο απροκάλυπτα και ωμά είπε -και μπροστά στις κάμερες, μάλιστα- στην πυρόπληκτη στο Μάτι: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!»
Ούτε στο πιο τρελό όνειρο στελεχών της αντιπολίτευσης δεν θα βρισκόταν πρωθυπουργός να ξεστομίσει κάτι τέτοιο σε άτομο από περιοχή που βίωσε τέτοια συμφορά και μετράει τόσο πολλές πληγές...
Δηλαδή, σύμφωνα με την πρωθυπουργική λογική, τα λεφτά πρέπει να τα παίρνουμε μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα τα κάνουμε μασούρια. Απαγορεύεται να τα δαπανήσουμε.
Αυτό κι αν είναι σοσιαλισμός. Δεν παίρνεις φράγκο επειδή δεν νογάς από αποταμίευση. Πώς το ξέρω; Εμ, το ξέρω. Πρωθυπουργός είμαι και κάτι τέτοια τα παίζω στα δάχτυλα.

Λογικά, λεφτά από τον ΣΥΡΙΖΑ θα δουν μόνο όσοι έχουν βαρβάτες αποταμιεύσεις, αυτοί που δεν χαλάνε τα λεφτά τους.












https://www.dimokratianews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply