Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


-         Πολύ μεγάλος καημός έπιασε τους πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την μεγάλη επιτυχία της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς, επειδή βλέπουν να ανεβαίνουν τα ποσοστά τους στο Νομό Κιλκίς και δεν σκέφτονται πως η Χρυσή Αυγή έφθασε εδώ με την βοήθεια και την συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νόμισε ότι θα κάνει ζημιά στην Νέα Δημοκρατία και δεν κατάλαβε πως με τις κακές και προδοτικές αποφάσεις τους τόσο με την συμφωνία των Πρεσπών, όσο με τον Υπουργό Παιδείας και την ανοχή στα Πανεπιστήμια, και με το λαθρομεταναστευτικό, αυτοί είναι οι μόνοι υπαίτιοι της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής! Στα Ποντιακά λέμε : «είδες το τυρίν αλλά την φραχτήν κι’ είδες». Τώρα να περιμένετε να σας στείλουν και λουλούδια και να μη μηξοκλαίτε για ανόητη συμπεριφορά σας, όπως κάνετε σχεδόν σε όλα!

-         Και τώρα που τα επιφανειακά «νερά» των Δημοτικών εκλογών, φαίνονται ήρεμα, κάποιοι άρχισαν να ανησυχούν ακόμη περισσότερο! Ο ένας προσπαθεί να παρακολουθήσει τις κινήσεις του άλλου. Ο ένας «εξοπλίζει» την φαρέτρα του με στοιχεία που πιστεύει θα του χρειαστούν στο μέλλον και πριν από τις εκλογές!  Υπάρχουν και εκείνοι που μπήκαν στην διεκδίκηση του Θώκου του Δημάρχου με τις «μπάντες» και φαίνεται πως …………κάηκε η μηχανή τους! Βέβαια, υπάρχει και η αναμονή  της καθόδου και νέου σχήματος, που από ότι γνωρίζουμε, θα ταράξει πάρα πολύ τα νερά και μπορεί κάποιους να ενοχλήσουν τα κύματα που θα σηκώσει! Τίποτε δεν έχει τελειώσει και ουσιαστικά τίποτε δεν έχει αρχίσει δυναμικά, υπάρχουν απλές μάχες αναίμακτες, των υποψηφίων.  Δεν μιλάω με γρίφους, διότι εάν γίνουν οι Κοινοβουλευτικές εκλογές πριν τις Δημοτικές …….τότε.

-         Και επειδή ακούγονται πολλά αλλά γίνονται λίγα και μάλιστα με πολύ προσεκτικά βήματα, από τους περισσότερους υποψηφίους, φαίνεται το όνομα που πιστεύαμε ότι θα κυριαρχούσε στις προσεχείς εκλογές, ακόμη το σκέπτεται. Από ότι πληροφορηθήκαμε θα πάρει στην γραμματειακή του υποστήριξη «κουτσό άλογο» το οποία μάλλον κακό θα του κάνει παρά θα τον εξυπηρετήσει. Κράτα ισορροπίες αρχηγέ, σε εσένα δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη!

-     


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply