Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο 2018 ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΙΚΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Αθηνά Τσιρίκα εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς ,εικαστικός ,είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και Συγγραφέας γεννήθηκε  , μεγάλωσε στην Κατερίνη  ,ζει και εργάζεται στο Κιλκίς .Ζωγραφίζει με λέξεις παραμύθια ,ποιήματα ,διηγήματα και με την παλέτα  των  χρωμάτων  δημιουργεί έργα ζωγραφικής.
Έχει αποσπάσει το  Πρώτο Πανελλήνιο βραβείο διηγήματος των Δελφικών Αμφικτιονιών στους Δελφούς στο διήγημα: Κατά το Ρουν του Αλφειού ,έπαινο στην ποιητική της Συλλογή :Αιγαίο.
Ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά έντυπα και ηλεκτρονικά και σε εφημερίδες .
Βιβλία που έχουν εκδοθεί είναι: 
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Ταξιδεύουν στο Διάστημα
Ο Χαμαιλέοντας 
Ο Βάτραχος Ξεναγός 
Ένα Αστέρι Πέφτει Πέφτει 
Με Νεράιδα Οδηγό στο Κιλκίς σε ηλεκτρονική μορφή με έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας
το 2018 κλείνει με τρία καινούρια βιβλία 
Δύο Χριστουγεννιάτικα παραμύθια :

Ο Χαμαιλέοντας και το Αστέρι

Ταξιδεύουν στης Ανατολής τα μέρη ,πέρα μακριά ...στο όνειρο .Ένα παραμύθι με περιπέτεια και δράση . Τα μικρό παιδί έχει την ευκαιρία και να διαβάσει το παραμύθι αλλά και να το χρωματίσει συμμετέχοντας και αυτό στην εικονογράφηση του παραμυθιού.

Άγιος Βασίλης με Πατίνια

Επιφυλάσσει εκπλήξεις στους μικρούς μας αναγνώστες ,καθώς πλησιάζει η Πρωτοχρονιά και ο Άγιος Βασίλης με τα πατίνια του ...αργοπορεί να μοιράσει τα δώρα ...για να δούμε στο παραμύθι μας τι έγινε τελικά;Και σε αυτό το παραμύθι τα παιδιά χρωματίζουν τις εικόνες του. 

Ο Αράπης και ο Μουτζούρης

Ευαισθητοποιεί τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες  στην φροντίδα ,περιποίηση,αγάπη ,φιλία των ζώων αλλά και στην υιοθεσία κάποιου αδέσποτου  σκύλου δίνοντας μέσα από το παραμύθι τις κατάλληλες οδηγίες να γίνει με τον καλύτερο τρόπο.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply