Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » "Ανάδειξέ το" Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Για άλλη μία φορά, η Αθηνά Μελή,Δρ Παν/μίου Λονδίνου, Λέκτορας, επιστημονική συντάκτρια και συγγραφέας φιλοξενείται στην εκπομπή «Ανάδειξέ το» για να συζητήσουν με την Άννα Νικολαΐδη πολλά και ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τον τομέα της Αστροφυσικής. Ερωτήματα όπως: Πώς δημιουργήθηκε το πλανητικό σύστημα; Ο υπερπληθυσμός απειλεί τη γη και πώς; Ποια η ηλικία του Σύμπαντος; Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα; Υπάρχει εξωγήινος πολιτισμός; Υπάρχει μαύρη τρύπα; αποτελούν το αντικείμενο της ενδιαφέρουσας αυτής συνέντευξης.
Η ΚωσταντίναΡετσινά είναι και αυτή γνωστή της εκπομπής. Όμως, αυτή τη φορά, το αντικείμενο της συζήτησης με τη Ρούλα Σκουρογιάννη αφορά το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών ΤΑΥΦΕ-ΝΠΙΔ, στο οποίο η κα Ρετσινά είναι πρόεδρος. Μιλά στην εκπομπή για την ίδρυση και τους στόχους του Ταμείου, τις παροχές που χορηγεί το ΤΑΥΦΕ-ΝΠΙΔ, το οποίο είναι ταμείο υποχρεωτικής κοινωνικής ασφάλισης, το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΥΦΕ-ΝΠΙΔ την τελευταία τετραετία, τους στόχουςτης διοίκησης του ΤΑΥΦΕ-ΝΠΙΔ για το μέλλον, τη λειτουργία του Δ.Σ. και του Ταμείου, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στις επικείμενες εκλογέςτου ΤΑΥΦΕ-ΝΠΙΔ, που θα γίνουν στις 5-6 & 7 Δεκεμβρίου.
Γνώριμη της εκπομπής «Ανάδειξέ το» και η συγγραφέας παιδικών βιβλίων,Ζωή Φράγκου-Καρούτζου, που έρχεται με το νέο της παραμύθι, με τίτλο «Μαύρες γάτες, άσπρες κότες» και στη συζήτηση με την Κωνσταντίνα Τασσοπούλου, αναφέρεται στα μηνύματα του παραμυθιού που αφορούν της αξία της διευρυμένης οικογένειας και την προσφορά του παππού και της γιαγιάς στην ανατροφή των παιδιών.
Στο θέμα του πολιτισμού, το θέατρο και πάλι στη ζωή μας. Πρόκειται για την θεατρική παράσταση στο θέατρο της κας Βιδάλη ‘’διάχρονο’’, ‘’ Οι τίποτα’’ του Αντώνη Σιμιτζή, με πρωταγωνιστές τη Ρουλα Αντωνοπούλου και τον Νίκο Χαλδαιάκη.
Σάτιρα, φιλοσοφικό δοκίμιο και σύγχρονος προβληματισμός στα μάτια μας. Οι παραστάσεις έχουν ηδη αρχίσει και θα διαρκέσουν έως τέλη του έτους.
Ο Νίκος Βαγιακάκος, Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης και εκπαιδευτής είναι ο τελευταίος καλεσμένος αυτής της εκπομπής αλλά εξίσου σημαντικός με τους άλλους και έρχεται να μιλήσει για το αντικείμενο της βιωματικής εκπαίδευσης και μάθησης, για το τι είναι η Συστημική Φαινομενολογία, τι σημαίνουν οι έννοιες της Αυτοηγεσίας και της Αυτοεικόνας και τέλος να παρουσιάσει ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ που είναι αφιερωμένο στη βιωματική μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη.









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply