Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Κανένας δεν το φανταζόταν, αλλά έγινε και αυτό, ότι θα υπήρχε μέσο ενημέρωσης που θα έπαιρνε τηλέφωνο σε υποψηφίους Δημάρχους, Πολιτευτές και κόμματα, να τους απειλεί(;) ότι δεν θα τους προβάλλει με το δικό του μέσο ενημέρωσης, εάν δίνουν συνεντεύξεις – επειδή αυτοί δεν έχουν την υποδομή και την οργάνωση να το κάνουν – στην kilkiswebtv!
Μετά από ενάμιση μήνα περίπου όλοι αυτοί, οι πολιτευτές, πολιτικοί, υποψήφιοι Δήμαρχοι και υποψήφιοι βουλευτές, τους έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι!  Όλοι απάντησαν ότι τους ενδιαφέρει η προβολή τους με κάθε μέσο και δεν πρόκειται να υποκύψουν στα καπρίτσια κάποιων που δεν έχουν την υποδομή, την τεχνογνωσία και την οργάνωση να ανταγωνιστούν την kilkiswebtv.
Ευχαριστώ όλα τα κόμματα και του πολιτευτές που έδωσαν ένα καλό μάθημα στους ανθρώπους που νοιώθουν μειονεκτικά έναντι της kilkiswebtv.
Βέβαια η kilkiswebtv  δεν θα έχει πρόβλημα με κανένα κόμμα και κανένα πολιτευτή εάν δεν μπορεί να αποφύγει τον εκβιασμό, ο κάθε ένας θα κριθεί γιά τις αποφάσεις του. Σε αυτούς δεν συγκαταλέγοντα οι υποψήφιοι γιά ιδεολογικούς λόγους.

 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος δημοσιογράφος από το 1973 και
Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980 και
Συνεργάτης των εφημερίδων: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝEΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΧΡΟΝΟΣ, ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ και δημιουργός της gnomiwebtv   και kilkiswebtv.

(Τα παραπάνω αναφέρονται για υπενθύμιση  στους λασπολόγους και συκοφάντες, για να μη εκτίθενται!) 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply