Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ ΣΕ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ Ή ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ 5 ΕΥΡΩ/ΣΤΡ (ΠΥΣ 95/1975)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



«Τέλος στην μίσθωση ακινήτων του ΥπΑΑΤ σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή άνεργους με τίμημα 5 ευρώ/στρ. ( ΠΥΣ 95/1975)»
Από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανακοινώνεται  ότι ύστερα από σχετική ανακοίνωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεν θα δοθεί νέα παράταση διάρκειας μίσθωσης ακινήτων του ΥπΑΑΤ σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή άνεργους με τίμημα 5 ευρώ/στρ, που προέβλεπε η ΠΥΣ 95/1975 και η παρ. 13 του αρ. 36 του Ν. 4061/2012 όπως ισχύει. Η τελευταία παράταση, που δόθηκε από το Υπουργείο, προέβλεπε ως χρόνο λήξης της μίσθωσης την  01-11-2018.
Κατόπιν τούτου, η παραχώρηση χρήσης των παραπάνω ακινήτων θα πραγματοποιείται με βάση τα άρθρα 4 έως 11 του                Ν. 4061/2012. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πολιτικής Γης της Π.Ε. Κιλκίς.


                                  Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
                                                 Βεργίδης Ανδρέα

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply