Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΙΛΚΙΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Έχουν απόλυτη γνώση του τι πράττουν οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί και τα δεκανίκια τους εκ δεξιών.
Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι προκειμένου να αποφύγουν τα, συνήθη για αυτούς, γιουχαίσματα επέλεξαν να απέχουν από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ, σπο τις πόλεις της Μακεδονίας.
Τόσο το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου, όσο και το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ιούνη του 2015 φαίνεται ότι τους στοιχειώνει και επέλεξαν ως λύση κάτι ανάλογο της αρχής διαφυγής προ της βίας.
Φυσικά το Κιλκίς δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από αυτή την αρχή και γι’ αυτό στις εκδηλώσεις για την ηρωική επέτειο, η κυβέρνηση έλαμψε δια της απουσίας της.
Στην εξέδρα τον επισήμων κατά την διάρκεια της παρέλασης στην πόλη μας την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο ΚΑΝΕΝΑΣ.
Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι έπραξαν το σωστό γιατί στον γειτονικό μας νομό των Σερρών που τόλμησαν να εμφανιστούν η υφυπουργός και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, άκουσαν τα μύρια όσα.
Η αριστερά του Τσίπρα, ως ανανεωτική που είναι αλλά και οι σύντροφοί της των ΑΝΕΛ είναι βέβαιο ότι δεν θέλουν να προκαλέσουν νέο εμφύλιο στη χώρα και τους τιμά ιδιαίτερα που αποφάσισαν να δώσουν …τη μάχη των Πρεσπών εκτός Μακεδονίας, αποκλείοντας την παρουσία τους από κάθε εκδήλωση που θα έχει σχέση με γεωγραφικό η άλλο προσδιορισμό που θα φέρει το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος δημοσιογράφος από το 1973 
Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980 και
Συνεργάτης των εφημερίδων: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝEΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΧΡΟΝΟΣ, ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ και δημιουργός της gnomiwebtv   και kilkiswebtv.
(Τα παραπάνω αναφέρονται για να υπενθυμίσω στους λασπολόγους και συκοφάντες, για να μη εκτίθενται!)

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply