Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΖΑΕΦ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!

Και ενώ τα Συλλαλητήρια δεν σταματούν, ενώ τα γιουχαϊσματα και οι προπηλακισμοί συνεχίζονται εναντίον όλων των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛΛ, ο Ζάεφ για μια ακόμη φορά, μετά το ρεζιλίκι που είχαμε με τον Τσίπρα, θέλησε, με την παρουσία του στο Τελωνείο Ευζώνων το πρωί στις 10:00 και αμέσως μετά στα διόδια των Ευζώνων, να δείξει ποιος κάνει κουμάντο από εδώ και πέρα στην Μακεδονία!
Έτσι, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ότι ο Πρωθυπουργός της Νέας, Άνω Μακεδονίας ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, θα έρθει στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, αρχικά στις 06:00 το πρωί, αυτός εμφανίστηκε μαζί με την γυναίκα του σε δύο διαφορετικές μηχανές με τα παιδιά τους στις 10:00 το πρωί.
Όμως οι Έλληνες – Μακεδόνες Αστυνομικοί του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα με συνέπεια στα καθήκοντά τους, όμως ο κ. Ζάεφ ήθελε να τον χαιρετίσουν και διά χειραψίας! Αυτό έγινε αιτία να κάνει διάβημα προς τους ανωτέρους τους (κατά πληροφορίες) θέλοντας να ψέξει τους Αστυνομικούς.
Μετά από λίγο, πέρασε η πρώτη μηχανή και η μπάρα έκλεισε. Η κ. Ζάεβα (σύζυγος του Ζάεφ) προσπάθησε να περάσει χωρίς να περιμένει να κλείσει η μπάρα, νομίζοντας πως θα περνούσε χωρίς να πληρώσει διόδια και χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά, στο κεφάλι.
Με αυτά και αυτά ολόκληρη η συνοδεία και οι δύο μηχανές του πρωθυπουργικού ζευγαριού,  κατευθύνθηκαν για την Χαλκιδική, στο σπίτι τους, που δεν είναι στο όνομά του.
Εντύπωση κάνει ο χρόνος που διάλεξε να επισκεφτεί την Μακεδονία, καθώς το 95% ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ βρίσκονται καθημερινά σε συλλαλητήρια εναντίον του Συμφώνου που υπέγραψαν ο φιλοσκοπιανός πρωθυπουργός της Ελλάδος και ο Σλαβοσκοπιανός πρωθυπουργός.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply