Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ. ΈΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΊΕΣ ΚΑΤΆ ΠΙΤΣΙΌΡΛΑ ΣΤΗ ΛΆΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ.Στέργιος Πιτσιόρλας ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σήμερα το βράδυ, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. Η ομιλία του κ. Πιτσιόρλα είχε ως θέμα: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Παραγωγική Ανασυγκρότηση με Δίκαιη Ανάπτυξη για όλους!».
Έξω από το Χατζηγιάννειο περίμενε τον υφυπουργό μια ομάδα Λαρισαίων πολιτών οι οποίοι
https://my.crazynapo.com/scripts/5u6i7la?a_aid=grothia&a_bid=052db4a3
διαμαρτύρονταν για την συμφωνία για την Μακεδονία, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Αστυνομικές δυνάμεις επίσης βρίσκονταν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης. Μάλιστα με το που ξεκίνησε η εκδήλωση μια κυρία που βρισκόταν στην αίθουσα σηκώθηκε διακόπτοντας τον υφυπουργό και με χαρακτηρισμούς, έδειξε την αντίθεσή της για την συμφωνία της Μακεδονίας. Προσπάθησαν να την θέσουν εκτός αίθουσας, όμως ο κ. Πιτσιόρλας παρακάλεσε να την αφήσουν να την ακούσει όπως και έγινε. Και κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε και ξεκίνησε η ομιλία.
























https://grothia.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply