Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της μάχης του Κιλκίς
Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς διακόπτεται αύριο η κυκλοφορία οχημάτων και απαγορεύεται η στάθμευσή τους στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς με σκοπό την ομαλή, απρόσκοπτη και ασφαλή πραγματοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων της 105ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς.
Ειδικότερα αύριο: 
-θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό 21ης Ιουνίου (από τη διασταύρωση με την οδό Παπαλουκά έως τη διασταύρωση με την οδό Γ. Καπέτα κατά τις ώρες 9:30 -13:00 και στην οδό Ελ. Βενιζέλου (από τη διασταύρωση με την οδό 21ης Ιουνίου έως τη διασταύρωση με την οδό Σπάρτης – Μ. Χαρίτωνος) κατά τις ώρες 9:30 – 13:00
- θα απαγορευθεί η στάθμευση ( από τη διασταύρωση με την οδό Παπαλουκά έως τη διασταύρωση με την οδό Γ. Καπέτα) κατά τις ώρες 6:00 – 13:00 και στην Ελ. Βενιζέλου (από τη διασταύρωση με την οδό 21ης Ιουνίου έως τη διασταύρωση με την οδό Σπάρτης – Μ. Χαρίτωνος) κατά τις ώρες 6:00 – 13:00.
Για τους παραβάτες προβλέπονται κυρώσεις κατά τις διατάξεις των άρθρων 420 του ποινικού κώδικα και τις διατάξεις των άρθρων 4,5,52,103 και 104 του Ν. 2696/1999 περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ. όπως τροποποιήθηκαν με το Ν.3542/2007 περί τροποποιήσεων διατάξεων του Κ.Ο.Κ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply