Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » «ΒΡΑΖΟΥΝ» ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ: «ΚΑΜΜΕΝΕ ΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» – ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΡΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αναβρασμός επικρατεί στους ΑΝΕΛ.
Οι απλοί πατριώτες ψηφοφόροι και περιφερειακά στελέχη των ΑΝΕΛ έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο για το Σκοπιανό με την οποία του ζητούν να άρει την δεδηλωμένη στην κυβέρνηση.
Οι πιέσεις πλέον που δέχεται το κόμμα του Π. Καμμένου είναι έντονες.
Δεν μπορούν να ανεχθεί κανείς αυτή την συμφωνία. 
Στην ουσία για να μην ξεγελιόμαστε, ψηφίζοντας υπέρ της Κυβέρνησης αύριο, ταυτόχρονα στηρίζει και τον Α. Τσίπρα στην εκχώρηση του ονόματος.


Αυτός ήταν ο βασικός στόχος της ΝΔ. Να εκθέσει τον Π. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.
Μετράει αντίστροφα ο χρόνος και τώρα πρέπει να αποδείξει αν τηρεί έντιμη και πατριωτική στάση.


Την αποκάλυψη έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, (από τα κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας), στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας.


Οπως είπε, ο ίδιος μαζί με άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ, απέστειλαν, στον Πρόεδρo του κόμματος, Π. Καμμένο, επιστολή με την οποία του ζητούν να άρει τη δεδηλωμένη στην κυβέρνηση.
Οπως είπε, παραβιάζεται βασικός όρος της προγραμματικής κυβερνητικής συμφωνίας, που ήταν το θέμα των Σκοπίων. Πρόσθεσε μάλιστα πως το τι θα κάνει τελικά ο κ. Καμμένος θα το κρίνει ο ίδιος και θα κριθεί από τους πολίτες για την στάση του.


Δείτε το βίντεο από το kozan.gr




















http://www.epilekta.com/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply