Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ" ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Η εκπομπή «Ανάδειξέ το», το Σάββατο 23 Ιουνίου, ξεκινά με ένα θέμα αφιερωμένο σε όσους αγαπούν τη μουσική περασμένων δεκαετιών, με την Άννα Νικολαΐδη να φιλοξενεί τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιώς και επίτιμη πρόεδρο της Διεθνούς Λέσχης Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 και τον πρόεδρο της Λέσχης, το ραδιοφωνικό παραγωγό και δημοσιογράφο, Πέτρο Καντιάνη, σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για την ίδρυση και τη δράση της Διεθνούς Λέσχης Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 και τη «Χρυσή βραδιά» που η Διεθνής Λέσχη διοργανώνει κάθε χρόνο προς τιμή όσων συνεισέφεραν με την προσφορά τους στη μουσική εκείνων των δεκαετιών.
Στη συνέχεια, η Ρούλα Σκουρογιάννη υποδέχεται τον Ψυχίατρο, Καθηγητή Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ, Παύλο Σακκά, για να συζητήσουν, με αφορμή το βιβλίο «Λιχουδιές και Μυστικά για Παιδιά που δεν Τρώνε», τις αιτίες που κάνουν κάποια παιδιά να αρνούνται το φαγητό και τους τρόπους που οι γονείς μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τη δύσκολη αυτή κατάσταση.
Ακολουθεί μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη μεσίτη ναυτασφαλειών, Ιωάννα Τοπάλογλου, η οποία εξηγεί ποια είναι τα Soft Skills, τα χρήσιμα, δηλαδή, εφόδια επαγγελματικής αποκατάστασης, παράλληλα με τις ακαδημαϊκές σπουδές για σταδιοδρομία στο ναυτιλιακό τομέα.
Φιλοξενούμενος της Ρούλας Σκουρογιάννη είναι ο καθηγητής Γενετικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας, Μιχαήλ Λουκάς, ο οποίος μιλά για το περιεχόμενο του βιβλίου του «Γενετικές ασθένειες» και για τη δυνατότητα γνώσης του γενετικού μας κώδικα αλλά και τα ηθικά διλήμματα που η δυνατότητα αυτή δημιουργεί στον άνθρωπο
Για άλλη μία φορά, καλεσμένος του «Ανάδειξέ το» και της Άννας Νικολαϊδη είναι ο Ελληνοϊταλός συγγραφέας, Costantino Salis, για να μιλήσουν για την πρόσφατη συγγραφική δημιουργία του, «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα», ένα ερωτικό, περιπετειώδες και φιλοσοφικό μυθιστόρημα.
Στη συνέχεια, η καθηγήτρια ΜΜΕ & Επικοινωνίας ΑΠΘ, συγγραφέας και σκηνοθέτης, Τέσσα Δουλκέρη, μιλά στην Άννα Νικολαΐδη για το νέο της βιβλίο, με τίτλο «Ο άνδρας πρότυπο».
Με την παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος «Μετάξι», της γιατρού και συγγραφέα, Νεκταρίας Ζαγοριανάκου-Μακρυδήμα, ολοκληρώνεται η εκπομπή «Ανάδειξέ το», ακολουθώντας τη διαδρομή του μεταξιού, στην ατμόσφαιρα της εποχής του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου.


ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ" ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 13:00-14:00 ΣΤΟ EXTRA CHANNEL ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ HIGH TV 20:30-21:30!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply