Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ" : ΕΝΑΣ ΙΤΑΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


16 Ιουνίου 2018
Ένας άτιμος και ιταμόςσυμβιβασμός.

Η “Δημιουργία, ξανά!”θεωρείότι η “συμφωνία” με τα Σκόπια είναι μια μελανήσελίδα στηνιστορία μας, μια ντροπιαστικήήττα με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Ένα σλαβικόκρατίδιο, μεζωήμόλις 27 ετών, διεκδίκησε και κατάφερε να υπεξαιρέσειελληνικήιστορία 2.500 ετών, λόγωτηςδικής μας αδιαφορίας και ανικανότητας.
Βεβαίως η ευθύνηδενείναι μόνοτουΤσίπρα.

Όλοτο πολιτικόσύστημα επί δεκαετίες αναλώθηκεσελεονταρισμούςεσωτερικής κατανάλωσης, επιμένοντας στο ανέφικτο
ergaomnes, το οποίο υπονόμευσετοκύρος μας και οδήγησε πολλάκράτηστησιωπηρή αναγνώρισητηςγείτονοςως Μακεδονία, δίνοντας έτσι επιχειρήματα στους οπαδούςτου «έντιμουσυμβιβασμού», ο οποίος αποδεικνύεται και άτιμος και ιταμός.

Για τη "Δημιουργία, ξανά!" μία λύση υπάρχει: η διπλήονομασία.
Οι πολίτεςτουκρατιδίου – ντίσνεϋλαντ μπορούν να αυτονομάζονται όπωςθέλουν και μπορούν να κυκλοφορούνμε αρχαίες πανοπλίεςκρατώντας μια σάρισα ο καθένας.Άλλωστεμόνομε πόλεμο μπορείς να τους υποχρεώσειςσεκάτιδιαφορετικό.Όμως, ολόκληρος ο υπόλοιποςκόσμος, η Ελλάδα και οιδιεθνείςοργανισμοί θα τους αποκαλούνμεένα άλλοόνομα πουδεν θα σχετίζεται μετη Μακεδονία.Αςδιαλέξουνοιίδιοι: Σκόπια, Νέα Γιουγκοσλαβία, Νότια Σερβία, Νοτιοσλαβία, Παιονία ή και…
Τιτοΐα για να τιμήσουντον κατασκευαστήτους.

Σε αντίθετη περίπτωση, η Ελλάδα θα ασκεί βέτομονίμωςστηνείσοδότουςσε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.
Αυτοίέχουντο πρόβλημα, όχιεμείς.Αυτοί πρέπει να υποχωρήσουν και ο χρόνος αυτούς πιέζει.
Η διπλήονομασία έχειτιςλιγότερεςδυνατές παρενέργειες.Άλλωστεκι η Ελλάδα πολλαπλήονομασία έχει.Οιάλλοι μας αποκαλούνκυρίωςμε παράγωγα του
Graecia ή τουYunan.ΔεκάδεςκράτηστηνΕυρώπη και στονκόσμοέχουνάλλοόνομα για εσωτερικήχρήση και άλλογια εξωτερική.
Φυσικά, δεν πρόκειται για εύκολοστόχο. Είναι όμως ο μόνοςεφικτός.

Έχουμε καθήκον απέναντιστηνιστορία, στηνεθνική μας αξιοπρέπεια και στις επόμενεςγενιές να πείσουμετον υπόλοιπο κόσμο και τουςδιεθνείςοργανισμούςγια την απάτη και να τουςοδηγήσουμεστο να τους αναγνωρίσουνμεένα όνομα πουδεν παραχαράσσειτηνιστορία.


Βέβαια, αυτόδεν μπορεί να τοκάνειένας Πρωθυπουργόςκιένας ΥπουργόςΕξωτερικών, θιασώτεςτου προλεταριακούδιεθνισμού, για τους οποίους τα έθνηείναι εμπόδια στην επικράτησητης επανάστασηςτου προλεταριάτου. Ούτεμια φοβική ΝΔ η οποία είχε αποδεχθεί από το 1995 όνομα μετηλέξη Μακεδονία και γεωγραφικό προσδιορισμό.

Χρειάζεται εργώδηςδιπλωματία, εθνικόςστόχος που θα υπηρετείται μεσυνέπεια από όλεςτιςκυβερνήσεις, αξιοποίησητων αποδήμων,
lobbying και πολιτικό marketing και στις 5 ηπείρους, διείσδυσησε think tanks και στην ακαδημαϊκήκοινότητα και βεβαίως, χρήματα.

Δυστυχώς, όταν μια χώρα είναι μετοχέρι απλωμένοστα οικονομικάθέματα είναι και μετην πλάτηστοντοίχοστα εθνικά.
Αςτοσκεφτούν αυτόοιδιαδηλωτέςτων πανελλήνιωνκινητοποιήσεων, όταν βρεθούν μπροστά στην κάλπη.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply