Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΠΟΝΤΟΣ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΠΟΝΤΟΣ»

          Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Κιλκίς ο επίσημος εορτασμός της Απελευθέρωσης της πόλεως κατά το Β΄ Βαλκανικό Πόλεμο, την 21η Ιουνίου 1913.

        Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε, δοξολογία στον Ι.Μ.Ν της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Εμμανουήλ, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Μάχης του Κιλκίς και ολοκληρώθηκε με την παρέλαση σχολείων, συλλόγων της πόλεως, προσκόπων και στρατιωτικών τμημάτων επιπέδου Αερομεταφερόμενου Τάγματος.

        Στον εορτασμό παρέστησαν ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Διοικητής Γ΄ΣΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, ο Διοικητής της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ Δημήτριος Σισμανίδης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, εκπρόσωποι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Κιλκίς και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, εκπρόσωποι οργανώσεων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.  
                         

                                     -Ο-                                                                 
                          Εκπρόσωπος Τύπου

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply